Бебе измивна пяна за лице и тяло с помпа – 400 мл с помпа

5 от 5 / 1 гласа

29.00 лв. 39.00 лв. Спестявате 10 лв.

Състав: Aqua, Laureth-6 Carboxylic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate, Panthenol, Bisabolol, Allantoin, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Citric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.

Изключително нежната измивна бебешка пяна на Sebamed може да се ползва ежедневно за почистване на бебешката кожа на лицето и тялото от първия ден на раждането. Леката й формула не съдържа сапун и алкали и е с рН 5.5, което стимулира развитието на естествената физиологична защита на кожата. Почиства в дълбочина деликатна кожа и защитава от сухота, раздразнение, алергени и патогенни микроорганзми. Липидите и овлажняващият комплекс в продукта, заедно с алантоин, подхранват кожата по време на измиването. Пантенолът регенерира кожата, а бизаболол (активната съставка на екстрактът от лайка) успокоява кожното раздразнение. Пяната се препоръчва от педиатрите за подпомагане на терапията при атопичен дерматит, екземи, кожни инфекции и раздразнения.

Свойства:

  • 100% без сапун и алкали
  • Деликатен аромат,който допълва прекрасното ухание на бебешката кожа
  • Не дразни очите и е подходящ за новородени, бебета и деца с чувствителна кожа
  • Намалява риска от алергии
  • Дерматологично и клинично тестван
  • Препоръчва се от педиатрите при атопичен дерматит, екземи, кожни инфекции и раздразнения

Опаковка: 400 мл. с помпа

Начин на употреба: Натиснете помпичката с ръка и нанесете пяната по кожата на вашето дете. Ако желаете, вместо с ръка, може да изпозлвате гъба за къпане. След като нанесете, нежно измийте напълно пяната с чиста вода. Продуктът е подходящ за ежедневно измиване на лицето и цялото тяло.