Билков чай Beauty Tea

5 от 5 / 1 гласа

29.00 лв. 39.00 лв. Спестявате 10 лв.

Съдържа: Бял чай Май Мутан, Червена метличина, Бял хибискус, Сладък корен, Зелен чай Сенча, Лайка, Репей, Анасон, Куркума, Невен, Канела, Лавандула, Стевия

Билковата комбинация, която разработихме с помощта на водещи специалисти в бранша има цялостно укрепващо организма действие, като спомага за детоксикация и извеждане на свободните радикали от организма. При редовен прием, кожата става по-еластична, мека, тонизирана и с избистрен тен. Билковата комбинация Beauty има дълбок хидратиращ ефект върху кожата, което е пряко свързано с появата на стрии и може да се ползва ефективно като съпътстващо природно средство при различни терапии за подобряване цялостния вид на кожата, косата, ноктите. А пречистващото черния дроб действие и детоксикиращия ефект върху тялото, я прави ефективна за подобряване ефективността на антицелулитни терапии и терапии за стегната кожа. Освен, че тонизира и изглажда кожата, приемът на чай Beauty има цялостно укрепващо действие и предпазва от външни неблагоприятни влияния. 

Описание

Билков чай Beauty Tea

Красивият вид на кожата е пряко свързан с вътрешното състояние на организма. Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и има редица основни функции, чрез които предпазва тялото от патогени, механични въздействия, дехидратация. Тя е естествен терморегулатор на тялото. Освен това е компенсаторен орган на черния дроб, като му помага да елиминира токсините, които е преработил. 

100гр

Употреба: Консумирайте сутрин на гладно, за най-добър ефект препоръчваме чаят да не се овкусява допълнително. Да не се приема по време на бременност или кърмене, без консултация с медицинско лице. Продуктът съдържа минимални количества кофеин, поради което не е подходящ за малки деца.