Боралин и мнението на хората за този Уникален Продукт

https://www.youtube.com/watch?v=SC55p1JOYws

 

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА ЗА БОРАЛИН?⭐️

4 март 2022

АНКЕТА

          Както фитотерапевтът Николов, така и продължителят на неговата работа "Боралин" EООД поддържа анкетна база данни с пациенти, съобщили за благоприятното въздействие на препаратите. С тяхно съгласие, контактите са достъпни при интерес от страна на научни институти и медии. Ето част от мненията, записани с думите на хората:

        

          Преди двумесечния курс с четири бутилки Боралин-4, общият ми холестерол стигаше 10. Направих кръвна картина един месец след последната доза - беше паднал на 6,2mmol/l. Смятам да изпия още един курс, докато влезе в нормални граници. Софрони М., 37 г., гр. София, 2011 г.

 

          Имам високо кръвно, чиято причина докторите така и не установиха. След един курс с четири опаковки Боралин-8 налягането се нормализира. Почувствах се толкова добре, че отидох на планина. Досега никое лекарство не е имало върху мен подобно въздействие, а са ми предписвали какво ли не. Сега съм решил да изкарам още един курс, този път с №5. Иван М., 65 г., гр. София 2011 г.

 

          От дълги години страдам от какви ли не болести. Дишам с помощта на кислороден апарат. При белодробната недостатъчност и дископатията положението се облекчи с Боралин-4. Сега се чувствам по-силен. Крум К., 70 г., гр. Костинброд, 2011 г.

 

          След прекаран инсулт имах скованост в лявата половина на тялото. Само след няколко бутилки Боралин-4, изпити през пролетта на 2011 г., нещата започнаха да се нормализират. Майка ми страдаше от радикулит, за който приемаше също №4 и сега е добре. Ненчо В., 60 г., гр. Варна, 2011 г.

 

          Кръвното ми ту се качваше, ту спадаше драстично. Изпих с мерителната чашка, по схемата четири бутилки Боралин-5 и се стабилизира. Намалих хапчетата. Заради проблем с вестибуларния апарат, често получавах много неприятни световъртежи, от които понякога припадах. Тези пристъпи намаляха и скоро не са се повтаряли. Петрунка М., 60 г., гр. Божурище, 2011 г.

 

          Пролетта на 2011 г. предприех лечение с Боралин-5 във връзка с хронични сърдечно-съдови заболявания. Имах запушване на артерия, което намаля значително. Болките в гръбнака изчезнаха. Почувствах се по-силна и енергична. Изненадващо се повлия и синузитът ми. За една година направих три курса. Добринка А., 56 г., гр. София 2012 г.

 

          Имах страшни болки в раменните стави, беше ми трудно дори да се обличам. Отпусна ме още по време на приема на втората опаковка, в рамките на един месец. Интересен и неочакван ефект от Боралин беше, че за този период успях да отслабна с пет килограма, вероятно поради общото засилване на метаболизма. Баща ми също пие Боралин във връзка със сърдечно заболяване и се чувства много по-добре. Иваело А., 40 г., гр. София, 2012 г.

 

          Докторката не можа да повярва, като изследванията показаха, че камъкът в единия бъбрек напълно е изчезнал, а в другия е намалял от 8 на 4 см. С един пълен курс размерите на простатата се нормализираха. Чувствам се отлично. За всеки случай, ще изкарам още един курс с Боралин-8Кирил С., с. Гълъбник, 2013 г.

 

          Занимавам се активно с колоездене. Опитах Боралин от любопитство и с профилактична цел. Още по време на първата бутилка почувствах сила, каквато не бях усещал дори при консумация на мощни изотонични напитки. Смятам, че тази хранителна добавка трябва да се използва от всички спортисти за подобряване на постиженията. Джон С., 43 г., гр. Скарбъроу, Великобритания, 2014 г.

 

          Съпругът ми дълги години се мъчи от подагра. Не е от хората, които много-много вярват на билките, но Боралин-8 промени мнението му. Болките и отоците намаляха през двата месеца на пълния курс. Кръвното му се нормализира. Сега след паузата от два месеца, ще предприемем още един пълен курс. Ирена Д., гр. София, 2014 г.

 

          Лекарите не бяха много сигурни, но все пак ми поставиха диагноза рак на простатата. В началото на 2011 г. започнах да пия билковия сироп Боралин-4 без особени надежди, но на контролния преглед изненадващо се установи, че размерите на жлезата са намалели. Надявам се след още четири бутилки да се размина с операцията. Стефан В., 70 г., гр. София, 2012 г.

 

          Още по време на първата опаковка, тръгна обилно отделяне на храчки, сякаш дробовете ми се прочистваха. Прекарал съм тежко белодробно заболяване, с последствията от което още се боря. Като страничен ефект от лечението с медикаменти се появи проблем с вените на краката. С Боралин-5 болките изчезнаха. Мирослав М., 30 г., гр. София, 2013 г.

 

          Дълги години страдам от двустранна коксартроза. Лекарите настояваха да се подложа на операция за смяна на ставите. Реших да опитам с Боралин-8. Болките и сковаността намаляха още на втората бутилка. Не съм се оправила напълно, но и това което постигнах не е малко. Започвам трети курс. Пенка И., 60 г., гр. Добрич, 2013 г.

 

          Взех №4 за себе си и №5 за майка ми. По време на втората опаковка почувствахме значително облекчение на проблемите си. Отоците по краката на майка спаднаха почти напълно, а години наред пиеше какви ли не скъпи лекарства. Вече може да измине повече от 100 метра без да се задъха. Мисля, че исхемията се повлия много добре, но все още има проблем с ритъма. При мен нощните изпотявания и дискомфортът, свързани с климактериума почти изчезнаха. Ще продължим лечението си. Лидия К., гр. София, 2012 г.

 

          Страдам от двустранна коксартроза и други костни заболявания. Знаете, че лекарствата за тях са скъпи, приемат се години наред и резултатите са съмнителни. С четири бутилки №8 се случи това, което хилядите хапчета не можаха да направят - болките почти изчезнаха, сковаването ме отпусна и вече мога да се движа по-свободно. Пет месеца след началото на пълния курс болките отново се появиха, макар и не с предишната интензивност, затова смятам да изпия още четири опаковки. Йорданка Т., гр. Добрич, 2013г.

 

          Бях диагностициран с 60% запушване на дясна сънна артерия. След изпиването на два пълни курса по четири флакона Боралин №5 повторих изследването. Запушването беше намаляло до 20%. Предприемам трети курс с надеждата плаките да изчезнат напълно. Петър С., гр. Сливен, 2016г.

 

          През 2015 г. приятели ми препоръчаха Боралин-4, по повод тежко ошипяване в гръбначния стълб. По време на приемането на първата бутилка почувствах странични ефекти като леко главоболие и често обилно уриниране, заради което се изплаших че съм развила бъбречен проблем. Приятелите ме успокоиха, че тези странични явления са реакция на мощното прочистване на тялото, което е провокирано от Боралин, че са временни и ме посъветваха да намаля дозите, каквито са и предписанията на фирмата производител при по-силно действие. След 2-3 дни организмът ми се успокои. След 10-дневната почивка изпих още една опаковка, без странични ефекти. Направих рентгенография на гръбнака и докторът ми беше изумен – от шиповете нямаше и следа. Мария А., гр. Павел баня, 2017 г.https://zeolithmed.eplace.bg/%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD-1782.html