Възстановяващ балсам за коса 200 мл.

5 от 5 / 1 гласа

23.00 лв. 28.00 лв. Спестявате 5 лв.

Състав: Aqua, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Argania spinosa kernel oil, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Wheat Protein, Caprylic/Capric Triglyceride, Citric Acid, Sodium Cetearyl Sulfate, Ceteareth-12, Cetyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-16, Polyquaternium-37, Sodium Hydroxide, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.

Ефективно подхранване на косата и скалпа. За здрава и копринено мека коса, чрез силата на внимателно подбрани съставки на балсама на Sebamed. Подходящ за всеки тип коса. Меката му формула подхранва и ревитализира, без да утежнява излишно косъма. Без силикони или изкуствени оцветители. Обогатен с пантенол, масло от арган и растителни екстракти,които проникват дълбоко в корена на косъма и заздравяват структурата на увредената и третирана коса. Специален комплекс от натурални овлажнители, коприна и пшенични протеини, предпазват от изсушаване и възстановяват структурата и еластичността на косата, като я оставят блестяща и обемнна. Чрез естественото за кожата рН 5.5, има отлична поносимост на скалпа и балансът на кератиновият слой на косъма е възстановен. Така косата е защитена от външните агресии на времето и остава мека и лесна за разресване.

Свойства:

  • 100% без сапуни и алкали
  • Пантенолът – намалява цъфтящите краища на косъма, подобрява състоянието на увредената коса, като хидратира, предпазва от изсушаване и защитава всеки косъм в дълбочина
  • Аргановото масло – прави косата по-красива и заздравява най-външния слой на косъма, така той става изключителни гладък, а вътрешната му структура е защитена от вредното влияние на свободните радикали
  • Лецитина – подхранва кожата на главата и косъма, от корена до върха, и поддържа еластичността и здравината на косата
  • Пшеничният протеин – подсилва и заздравява косъма
  • Хидролизираната коприна – има овлажняващи и омекотяващи свойства върху кожата и косата
  • Дерматологично и клинично тестван

Опаковка: 200 мл.

Начин на употреба: Измийте и изплакнете косата, нанесете балсама с нежни масажиращи движения, изчакайте няколко минути и внимателно изплакнете. За цялостна грижа на косата преди балсама препоръчваме използването на възстановяващ шампоан за изтощена коса Sebamed.