Детски витамини SWISS ENERGY – OMEGA-3 MULTIVIT

5 от 5 / 2 гласа

29.00 лв. 39.00 лв. Спестявате 10 лв.
  • Vitamin A – 600 μg
  • Vitamin D3 – 5 μg
  • Vitamin E – 5.4 mg
  • Vitamin C – 36 mg
  • Thiamine (B1) – 0.5 mg
  • Riboflavin (B2) – 0.63 mg
  • Vitamin B6 – 0.63 mg
  • Vitamin B12 – 1.13 μg
  • Biotin – 75.0 μg
  • Iodine –  67.5 μg
  • Linseed oil – 172 mg
  • Alpha Linolenic Acid – 78 mg

Меките желенца Omega-3 Multivit са предназначени за деца над 3 години. Този комплекс съдържа висока доза омега-3 мастни киселини и 10 основни витамина и йод. Омега-3 мастните киселини са много важни за цялостното здраве и развитие на децата и имат комплексно въздействие върху организма. Те се съдържат в много органи и тъкани на организма и са необходими за нормалното функциониране на мозъка, очите, имунната и нервната система на децата.

 

Детските витамини SWISS ENERGY – OMEGA-3 MULTIVIT, са меки плодови желенца, предназначени за деца над 3 години. Този продукт съдържа висока доза омега-3 мастни киселини, 10 основни витамина и йод. Омега-3 мастните киселини са много важни за здравето и развитието на децата и имат комплексно въздействие върху организма.

Omega-3 Multivit е създаден, за да помогне на децата да се развиват правилно. Всяка доза (2 желенца) съдържа 172 mg ленено масло, като от това количество 78 mg са алфа-линоленова киселина, която е основна мастна киселина, намираща се в омега-3 групата. Тази мастна киселина е много важна за здравето на децата, тъй като има положително въздействие върху цялостното им здраве.

Omega-3 Multivit съдържа важни витамини и минерали, необходими за здравословен растеж и развитие на децата. Всяка доза на продукта осигурява 600 μg витамин A, 5 μg витамин D3, 5.4 mg витамин E, 36 mg витамин C, 0.5 mg тиамин, 0.63 mg рибофлавин, 0.63 mg витамин B6, 1.13 μg витамин B12, 75.0 μg биотин и 67.5 μg йод. Всички тези хранителни вещества са от ключово значение за здравето и развитието на децата.

Omega-3 Multivit е създаден, за да помогне на децата да имат здравословен растеж и развитие. Всяка доза на продукта осигурява необходимите витамини и минерали, които помагат на децата да се справят с ежедневните си задачи, като учене и игра. Желенцата имат вкус на плодове и са лесни за консумиране.

Детски витамини SWISS ENERGY – OMEGA-3 MULTIVIT

Детските витамини SWISS ENERGY OMEGA-3 MULTIVIT са подходящи за всички деца, които имат нужда от допълнителни хранителни вещества за оптимално функциониране на организма. Омега-3 мастните киселини са особено важни за правилното развитие на мозъка, очите, имунната и нервната система на децата, което ги прави важен елемент от хранителния режим на всяко дете.

Детските витамини SWISS ENERGY OMEGA-3 MULTIVIT са създадени от висококачествени съставки, които отговарят на високите стандарти за качество и безопасност. Тези меки желенца не съдържат изкуствени оцветители, консерванти или добавки и са създадени с мисъл за здравето на децата.

В заключение, детските витамини SWISS ENERGY – OMEGA-3 MULTIVIT, са меки плодови желенца, предназначени за деца над 3 години, които съдържат висока доза омега-3 мастни киселини и 10 основни витамина и йод. Продуктът е подходящ за всички деца, които имат нужда от допълнителни хранителни вещества за оптимално функциониране на организма. Omega-3 Multivit съдържа важни витамини и минерали, които помагат на децата да имат здравословен растеж и развитие, като осигуряват правилното функциониране на мозъка, очите, имунната и нервната система. Този продукт е създаден от висококачествени съставки, които отговарят на високите стандарти за качество и безопасност.