Измивна течност за лице и тяло с масло от маслина 200 мл.

5 от 5 / 1 гласа

23.00 лв. 33.00 лв. Спестявате 10 лв.

Състав: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Olive Oil PEG-7 Esters, PEG-3 Distearate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Sodium PEG-7 Olive Oil Carboxylate, Panthenol, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride, Lactic Acid, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, CI 47005, CI 42090.

Измивната течност на Sebamed е страхотна почистваща грижа за лице и тяло с рН 5.5, която е специално създадена за сухата и чувствителна кожа (включително и тази с непоносимост към сапун). Обогатена с маслиново масло за поддържане и предпазване естествената защитна функция на кожата. Разработената формула включва подбрани съставки, базирани на зехтин и пантенол, които нежно почистват замърсявания и предпазват от бактериите. Доставят интензивна хидратираща грижа, като по този начин предотвратяват изсушаването, раздразненията и зачервяванията. Деликатната текстура на продукта е лесна за нанасяне и приятна за употреба. Препоръчван от дерматолозите! Не съдържа парабени. След използване кожата е почистена, освежена и защитена, с усещане на комфорт и релаксация.

Свойства:

  • 100% без сапун и алкали
  • Дерматологично и клинично тестван
  • За ежедневно почистване на кожа, предразположена към изсушаване
  • С екстракт от маслина за по-нежна кожа
  • Придава свежест и приятен аромат
  • Подобрява бариерната функция на кожата и симптомите на проблемна кожа
  • Дерматологично и клинично тестван

Опаковка: 200 мл.

Начин на употреба: Измивната течност за лице и тяло с масло от маслина е особено подходящ продукт за хора с непоносимост към сапун. Предназначен за ежедневно почистване на кожа, предразположена към изсушаване..