Лимонена Киселина ONE

5 от 5 / 1 гласа

15.00 лв. 22.00 лв. Спестявате 7 лв.

Състав

100% лимонена киселина

 

 

Универсално средство за почистване в бита

Опростяваме нещата!

 

Лимонена киселина One е органична киселина, предвидена за почистващи цели. Има универсално приложение за почистване в бита като заместител на редица почистващи препарати за бани, фаянс, мивки, перални, съдомиялни машини, кафе машини. Премахва наслоените от твърдата вода карбонати (наречени варовик или котлен камък). Спомага за по-икономичното функциониране на електроуредите. Използва се и при изплакване на прането за премахване на следи и остатъци от перилните продукти, за освежаване и поддържане на яркостта на цветовете на текстила и заместител на омекотителите.

Лимонената киселина One е икономично решение в сравнение с течните варианти – купувате само активното вещество, а не вода.
С Лимонена киселина One, заедно с ONE лесно може да заместите множеството препарати за почистване и да премахнете от бита си значителна част от  пластмасовите тубички и шишета.

Инструкции за употреба на Лимонена Киселина ONE

За изплакване на прането – поставете в отделението за омекотител 2-3 с.л лимонена киселина ONE, най-добре предварително разтворени в 100-150 мл. вода. Можете да добавите етерично масло  за ароматизиране на прането. При редовна употреба по този начин предпазвате пералнята от наслагвания от твърдата вода (котлен камък).

За почистване на пералнята – за премахване наслагвания от твърдата вода поставете в барабана на пералнята 100-150 гр. (6-10 супени лъжици) от лимонената киселина ONE и пуснете пералнята на кратка или средна програма. Процедурата е ефективна и при ниска температура.

За почистване на бани, мивки, инокс, кани за вода и други съдове използвайте концентриран разтвор (като този за изплакване на пране например) или нанесете директно кристалите лимонена киселина с четка върху мократа повърхност. Изпийте един чай докато подейства и разтвори отлаганията, след което изплакнете.

Не е необходима гореща вода и висока температура за ефективната работа на продукта.

При почистване на покрития от естествен камък използвайте по-малка концентрация разтворена във вода и тествайте предварително за съвместимост.

Не е предназначена за консумация.