Масло против стрии за бременни – BEAUTY MAMA

5 от 5 / 1 гласа

39.00 лв. 49.00 лв. Спестявате 10 лв.

Масло против стрии за бременни – Съдържа:

Кокос, Какао, Бадем, Маслина, Невен, Авокадо, Карите, Арган, Драконова кръв, Пчелен восък, Витамин Е

Масло против стрии за бременни – Съставки(INCI):

Calendula Officinalis Flower Oil, Cocos Nucifera Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis, Persea Gratissima Oil, Cera Alba, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Croton Lechleri Resin Extract, Tocopherol (vit.E)

Количество:100мл

Натурално масло против стрии по време на бременност. Не съдържа опасни парабени или изкуствени ароматизатори. 100% натурална природна грижа за Вас и Вашето бебе. 100мл

 

Описание

Предпазването от появата на стрии по време на бременност е важна част от грижата за всяка бъдеща мама. През този период кожата е изложена на разтягане, различни хормонални промени и дехидратация, които често могат да доведат до поява на стрии.

Приложение: За подхранване на изложените на разтягане участъци от тялото по време на бременност, за заличаване на съществуващи стрии, белези, пигментни петна, за изглаждане на тена. За защита от вредното въздействие на околната среда.

 

Съхранение:

Съхранява се на хладно и тъмно място. Поради натуралния си произход, маслото срещу стрии Beauty Mama мени консистенцията си при смяна на температурата. Това не променя полезните му качества. Ако предпочитате по-твърда и стегната консистенция, можете да съхранявате маслото в хладилник.

Масло против стрии за бременни

масло против стрииBeauty Mama е интензивно подхранващо масло, което помага както за превенция, така и за третиране на вече появили се стрии. Произведено е от 100% природни съставки – кокос, авокадо, невен, какао, маслина, бадем и др. Натуралното масло от авокадо прави кожата еластична, като я подготвя за бъдещите промени. Докато маслото от кокос, маслина и невен помагат за по-бърза регенерация и едновременно защитават. Комбинацията от био масла подхранва и хидратира кожата в дълбочина. Beaty Mama съдейства и за регенериране и възстановяване на засегнатите от стрии участъци. Формулата действа активно като подобрява еластичността на кожата, укрепва съединителната тъкан и спомага за производството на колаген.

Не съдържа опасни парабени или изкуствени ароматизатори. 100% натурална природна грижа за Вас и Вашето бебе!

 

Употреба:

Вечер нанесете на проблемните участъци и масажирайте нежно в продължение на няколко минути. Ако сте в по-напреднала бременност, е твърде вероятно да усетите как бебето се наслаждава на масажа. Нанесете още 1-2 пъти през деня. За най-добри резултати се използва от началото на бременността до няколко седмици след раждането. Така досадните стрии са най-видими именно след появата на бебето, когато кожата започва да се свива. В този период е важно да й помогнем да се регенерира и възстанови.Само за външна употреба!

 

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

 

Кокосово масло

–Съдържа голямо количество ненаситени мазнини (около 90%), които са важна градивна част на всяка клетка в човешкото тяло. Кокосовото масло овлажнява и омекотява кожата в дълбочина. Забавя преждевременното стареене и ускорява процеса на заздравяване на увредените тъкани. Доставя важни хранителни вещества за кожата и косата. Притежава силни антиоксидантни и антиейджинг свойства. Топи се на температурата на тялото, превръщайки се в еликсир с мек тропически аромат.

Масло от бадем

–Един от символите в козметиката. Съставът му напомня този на мазнините в човешкото тяло, усвоява се лесно, заради единайсетте ненаситени мастни киселини, с които буквално се храни съединителната тъкан. Насърчава производството на колаген, връща добрата пропускливост на клетъчната мембрана и има подмладяващ ефект.

Масло от Авокадо

– Изработено чрез студено пресоване, маслото от авокадо е идеално за всеки тип кожа дори за много суха. Богато на витамини А, Д, Е. Познато е в природната съкровищница със силните си защитни и хидратиращи свойства. Има способността да прави кожата еластична, като допринася за изграждането на колагенови връзки. Прониква дълбоко след нанасяне, като хидратира и подхранва за дълго благодарение на богатия си състав от витамини, мастни киселини, различни елементи и екстрактните вещества от самия плод.

Какаово масло

–Обработената с него кожа става мека и еластична. Подхранва в дълбочина, нормализира и поддържа водно-липидния баланс. Предпазва кожата от излющване и изсъхване, има антиоксидантни свойства. Спомага за по-бързо почерняване и равномерен тен. Притежава неустоим шоколадов аромат.

Драконова кръв

-Смола от драконово дърво, което расте в амазонските екваториални гори. Суровината е добита чрез устойчиво и безвредно за природата производство. Драконовата кръв има мощно антиоксидантно действие, по-силно от всяка форма на витамин С, използвана в козметиката. Също така тя предпазва и усилва колагеновите влакна, които са основни градивни протеини в човешката кожа и тъкани.

Арганово масло

-„Мароканското течно злато“ подобрява еластичността на кожата и спомага за изглаждане на фините линии. Има дълбоко подхранващо, освежаващо и омекотяващо действие. Подпомага задържането на вода в кожата. Притежава изразено антиоксидантно действие, поради високото си съдържание на витамин Е.

Масло от Карите (Шеа)

-Карите е може би едно от най-силните подхранващи масла. Ценните му качества се дължат на богатството на наситени и ненаситени мастни киселиниДействието на маслото е не само на повърхността, но и в дълбочина, като регулира липидния синтез. Карите способства и за задържане на влагата и така комплексно подобрява цялостния хидробаланс. Стимулира производството на колаген и така активно се бори със стареенето и отпускането на кожата. Естествено богато на витамини А, Е и F.

Масло от маслина

–Така нареченото „течно злато“ е едно от най-древните масла, които познаваме. Съдържа мастно-разтворими витамини, ценни елементи, фосфолипиди, екстракти, фитостероли и др. Притежава силни възстановителни свойства, при редовна употреба засилва процеса на регенерация на кожата осезаемо.

Масло от Таману

–Едно от най-добрите масла за третиране на белези и стрии. Използва се в полинезийката народна медицина от векове. Познато е като Божи дар по онези земи, заради терапевтичното си свойство да насърчава образуването на нови тъкани и да защитава и подхранва суха и увредена кожа.

Цвят Невен

–Тази Слънчева билка е съкровище в Българската природна аптека. Способна е на чудеса при действието си върху рани, стрии и белези заради съдържанието на каротиноиди, пигменти и сапонини, те ускоряват регенеративните процеси и стимулират производството на колаген директно в разкъсаните тъкани.

Пчелен восък

–С негова помощ тялото изхвърля натрупаните токсини през кожата и по този начин организмът се пречиства. Пчелният восък е дар от пчелите. Благодарение на състава си от етерични масла и витамини (най-вече витамин А), природното лекарство намира приложение при рани, изгаряни, екземи и друг вид кожни проблеми. Ето защо пчелният восък е известен с облагородяващия си ефект върху кожата.

Витамин Е

–Поддържа кожата здрава, взаимодейства с маслата като ускорява регенерацията и оптимизира кръвообращението. Възстановява еластичността и забавя процесите на стареене, притежава естествени консервиращи свойства.

Продукт със 100% натурален състав.  Продуктът е специално разработен за чувствителна кожа, каквато е кожата на бременните. Не съдържа етерични масла. Въпреки това дори към натуралните съставки понякога са възможни алергии. Някои от маслата са ядкови, други съдържат билкови извлеци от цвят. За да сте сигурни, че това е вашият продукт направете 24часов тест за алергии – зад ухото или в сгъвката на лакета нанесете малко от продукта и изчакайте 24 часа. Ако кожата не реагира, това е вашият продукт!