МЕДТЕКСТИЛ ЛЕЧЕБНО - ПРОФИЛАКТИЧЕН ЕЛАСТИЧЕН КОРСЕТ С 4 ТВЪРДИ РЕБРА 3011

5 от 5 / 1 гласа

95.00 лв. 115.00 лв. Спестявате 20 лв.

Състав: полиестер - 40%, латекс - 24%, памук - 14%, пенополиуретан - 15%, капрон - 7%, твърди метални ребра

Поддръжка: Да се пере ръчно при температура не по-висока от 35º, без избелващи препарати. При пране и изплакване да не се трие или извива. Да се суши далече от топлинни източници. Да не се глади. Да не се подлагана химическо чистене.

Производител: MedPack Swiss GmbH, Швейцария.

 

Корсетът се използва при остеохондроза, радикулит, размествания и хернии на междупрешленните дискове, прищипани нерви, травми, хронична болка в лумбо-сакралната област. Благодарение на 4 твърди ребра, той осигурява надеждно поддържане на кръста, отпускане мускулите на гръбнака и нормализиране на кръвообращението.

Четири подвижни твърди ребра, които осигуряват надеждно поддържане и фиксация на кръста. Ребрата при нужда може да се моделират в зависимост от нужната степен на фиксация; 
Допълнителните еластични колани комфортно се разполагат около талията и осигуряват необходимото ниво на стягане на кръста;
Сваляща се възглавничка по формата на кръста за отлично прилепване към тялото; 
Корсетът добре моделира контурите на тялото и не се забелязва под дрехите.

 

Употреба: Преди използване непременно се консултирайте с лекар.
 
Подберете своя размер според обиколката на талията, съгласно таблицата и схемата за определяне на размерите.
 
Измерване Размер
S M L XL XXL
Обиколка на талията 61 - 70 см. 71 - 80 см. 81 - 90 см. 91 - 100 см. 101 - 110 см.
Препоръчва се поставянето на корсета да бъде непосредствено върху памучно бельо. Не се препоръчва непрекъснато използване на изделието повече от 2-12 часа в денонощие в зависимост от заболяването, препоръките на лекаря и здравословното състояние.
 
Индивидуалният режим и срокът за носене на корсета се определят от лекар. 
 
Противопоказания: Възпалителни заболявания на кожата в областта на използване на изделието, индивидуална непоносимост към материалите, от които е изработено изделието.