Натурално масло за красив бюст – BIJOU

5 от 5 / 1 гласа

39.00 лв. 49.00 лв. Спестявате 10 лв.

Съдържа:

Пуерария Мирифика, Авокадо, Пшеничен зародиш, Хиалуронова киселина, Резене, Невен, Карите (Шеа), Фракционирано кокосово масло, Гроздови семки, Кокос

Съставки (INCI): Aqua, Persea Gratissima Oil, Pueraria Mirifica Root Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Triticum Vulgare Germ Oil, Calendula Officinalis Flower Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Monostearate SE, Vitis Vinifera Seed Oil, Cocos Nucifera Butter, Sodium hyaluronate, Cupressus Sempervirens Oil, Potassium Sorbate*, Sodium Benzoate*, Benzyl alcohol*, citral**, linalool**, limonene**

Натурален продукт за красив и стегнат бюст. Екстрактите от резене, гроздови семки, авокадо и вълшебната източна билка пуерария мирифика доставят на кожата естрогени и флавоноиди. Те имат свойството да стимулират растежа на тъканите на гърдите. Маслото от пшеничен зародиш противодейства отпускането на кожата и запазва формата. 100мл

 

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Пуерария мирифика

–Широко употребявана билка на изток, особено популярна в Тайланд, където се ползва от традиционната медицина за тонизатор и като подмладяващо средство, особено при възрастни жени в менопауза. Съдържа уникална комбинация от фитоестрогени. Има свойството да уголемява женските гърди с траен ефект.

Масло от Авокадо

– Изработено чрез студено пресоване, маслото от авокадо е идеално за всеки тип кожа дори за много суха. Богато на витамини А, Д, Е. Познато е в природната съкровищница със силните си защитни и хидратиращи свойства. Има способността да прави кожата еластична, като допринася за изграждането на колагенови връзки. Прониква дълбоко след нанасяне, като хидратира и подхранва за дълго благодарение на богатия си състав от витамини, мастни киселини, различни елементи и екстрактните вещества от самия плод.

Пшеничен зародиш

–Маслото от пшеничен зародиш е богато на витамини и има свойството да съхранява младостта на кожата. То стимулира обмяната на веществата и прави кожата еластична и стегната.

Хиалуронова киселина

– „Молекулата на красотата“ напоследък придобива все по-широка популярност, и има защо! Тя действа като пълнеж между клетките в кожата (и не само), като прави кожата по-сияйна и еластична. Повдига кожата, и има свойството да задържа голямо количество вода. Действа като антиоксидант и помага в борбата със свободните радикали. Друго нейно свойство е, че помага при преноса на полезни вещества в дълбочина, като същевременно хидратира кожата.

Фракционирано кокосово масло

-Абсорбира се бързо и омекотява незабавно кожата, като не оставя мазен филм и не запушва порите. Изключително лесно се разнася. Фракционираното кокосово масло има силно проникващи свойства и способства за вкарването на други масла и активни вещества в кожата. Оставя усещане за мекота и гладкост.

Резене

–Неговите семена съдържат високо количество флавоноиди, което води до повишаване на нивата на естроген в организма и стимулиране на растежа на тъканите на гърдите. Помага на гърдите да „бухнат“.

Гроздови семки

– 70% от съдържанието на това масло се състои от незаменими мастни киселини. Съдържа естествени антиоксиданти, придава на кожата еластичност и мекота. Има изключителни стягащи и тонизиращи свойства. Леката му консистенция прави кожата бебешки гладка. Предотвратява стареенето, има антиоксидантни свойства и премахва фините линии и бръчици. Съдържа линолова киселина, която укрепва клетъчните мембрани.

Кокосово масло

–Студенопресовано с био произход. Съдържа голямо количество ненаситени мазнини (около 90%), които са важна градивна част на всяка клетка в човешкото тяло. Кокосовото масло овлажнява и омекотява кожата в дълбочина. Забавя преждевременното стареене и ускорява процеса на заздравяване на увредените тъкани. Доставя важни хранителни вещества за кожата и косата. Притежава силни антиоксидантни и антиейджинг свойства. Топи се на температурата на тялото, превръщайки се в еликсир с мек тропически аромат.

Карите (Шеа)

–Изключително ценено масло заради състава си и ефекта си върху кожата. Една от легендите гласи, че Нефертити дължала красотата си на това вълшебно масло. Неговите невероятни свойства се обясняват от високото съдържание на витамин Е, каритен и алантоин. Маслото от Карите способства за възстановяването и стабилизирането на роговия слой на кожата. Действа благоприятно върху клетъчното обновяване, подхранване и овлажняване.

Цвят Невен

–Тази Слънчева билка е съкровище в Българската природна аптека и една от любимите ни съставки. Способна е на чудеса при действието си върху рани, стрии и белези заради съдържанието на каротиноиди, пигменти и сапонини, те ускоряват регенеративните процеси и стимулират производството на колаген директно в разкъсаните тъкани.

 

Продукт с натурален състав. Макар и рядко към натуралните съставки също са възможни алергии. Някои от маслата са ядкови, други съдържат билкови извлеци от цвят или етерични масла. За да сте сигурни, че това е вашият продукт направете 24часов тест за алергии – зад ухото или в сгъвката на лакета нанесете малко от продукта и изчакайте 24 часа. Ако кожата не реагира, това е вашият продукт!

 

Описание

Натурално масло за красив бюст – BIJOU

Натурално масло за красив бюст – Bijou съдържа изключително ефективна комбинация от натурални съставки, които правят кожата в областта на бюста тонизирана и еластична. Формулата е ефективна за възвръщане стегнатия вид на кожата след кърмене, рязко отслабване или ако просто искаме да подобрим външния вид на гърдите. След няколко седмици се забелязва изглаждане на кожата и избистряне на тена, стриите са по-незабележими, бюстът е стегнат и повдигнат, наблюдава се ефекта „невидим сутиен“.
Продуктът съдържа 100% натурални съставки. Екстрактите от резене, гроздови семки, авокадо и вълшебната източна билка пуерария мирифика доставят на кожата естрогени и флавоноиди. Те имат свойството да стимулират растежа на тъканите на гърдите. Маслото от пшеничен зародиш противодейства отпускането на кожата и запазва формата.

Употреба: Продуктът се прилага всяка вечер с масаж. Нанесете малко количество върху гърдите, като внимавате движенията да са нежни и премерени. В самите гърди няма мускули, затова е нужно да масажирате мускулите около тях. Масажирайте основата на всяка гърда с кръгови движения десетина пъти в едната и после в другата посока. За най-добри резултати използвайте редовно 2-4 месеца.