Нощен крем против стареене – ADDICTIVE

5 от 5 / 1 гласа

33.00 лв. 54.00 лв. Спестявате 21 лв.

Нощен НАТУРАЛЕН антиейдж крем с Шипка, Арган, Моринга, Карите (Шеа), Розова вода, Гроздови семки, витамин Е. 50мл

 

Активни съставки:

Шипка, Арган, Моринга, Карите (Шеа), Розова вода, Гроздови семки, витамин Е

Съставки(INCI):

Aqua, Butyrospermum parkii butter, Rosa Canina Fruit Oil, Vitis Vinifrra Seed Oil, Glyceryl Monostearate SE, Rosa Damascena Flower Water, Argania Spinosakerul Oil, Moringa Oleifera, Tocopherol (vit.E), Potassium Sorbate*, Sodium Benzoate*, Benzyl alcohol*
*Естествен биоцид с консервиращо действие. Подходящ за употреба в био козметиката. Представлява смес от бензилов алкохол и солите на две органични киселини (натриев бензоат и калиев сорбат).

Нощен крем против стареене – Количество:50ml

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Студено пресовано масло от шипка

–Изключително активно масло за борба с бръчки, белези от акне или шарка. Отлично за забавяне на стареенето. Подхранва, хидратира и възстановява баланса на кожата. Изключително високо съдържание на ретинол – вит.А и витамин С. Естествен хидратант за чувствителна и алергична кожа, подходящо за ежедневна грижа.

Масло от Арган

–Има силни подхранващи свойства, действа като антиоксидант, като забавя стареенето на клетките и насърчава процессите на регенерация. Има силно стягащо и подмладяващо действие.

Масло от Карите (Шеа)

–Изключително ценено масло заради състава си и ефекта си върху кожата. Една от легендите гласи, че Нефертити дължала красотата си на това вълшебно масло. Неговите невероятни свойства се обясняват от високото съдържание на витамин Е, каритен и алантоин. Маслото от Карите способства за възстановяването и стабилизирането на роговия слой на кожата.

Масло от дървото Моринга

–Според Аюрведа моринга лекува над 3000 болести. Маслото съдържа изключително количество витамини B12 и А, високо количество антиоксиданти и аминокиселини. Има противовъзпалително и антимикробно действие, забавя стареенето. Като прибавим и наличието на цинк и селен, които за съжаление са почти изчерпани в българските почви, омега 3, омега 6 и омега-9, сяра, мед и още 36 противовъзпалителни съединения както и магнезий, продуктът наистина заслужава наименованието „Дървото Чудо”. Оказава добрo действие при кожни раздразнения и има доказан детокс ефект.

Розова вода

–От векове наред се смята, че розовата вода има магично въздействие върху кожата. Розовата вода е богата на флавоноиди и витамини, сред които А, С, D, Е и В3, които са от изключително значение за външния вид и здравина на кожата. Розовата вода е естествен почистващ и успокояващ агент. Тя помага за изчистване на кожата на лицето, като я оставя сияйна и освежена. Розовата вода може и да помогне за облекчаване на уморените очи, вследствие на прекарания ден пред монитора на компютъра.

Масло от гроздови семки

–Това масло има изключителни стягащи и тонизиращи свойства. Способно е да намали кръговете под очите. Леката му консистенция прави кожата мека и бебешки гладка. Предотвратява стареенето, има антиоксидантни свойтва и премахва фините линии и бръчици. Съдържа линолова киселина, която укрепва клетъчните мембрани, употребата му лекува различни кожни проблеми, включително акне и пъпки. Предпазва от запушване на порите.

Витамин Е

–Поддържа кожата здрава, взаимодейства с маслата като ускорява регенерацията и оптимизира кръвообращението. Възстановява еластичността и забавя процесите на стареене, притежава естествени консервиращи свойства.

Продукт със 100% натурален състав. Не съдържа етерични масла. Не съдържа аромати. Изчистена формула за лице. Нашият опит е доказал, че продуктът се приема добре и от хора с по-чувствителна кожа. За да сте сигурни, че това е вашият продукт направете 24часов тест за алергии – зад ухото или в сгъвката на лакета нанесете малко от продукта и изчакайте 24 часа.

Описание

Нощен крем против стареене

Нощен крем против стареене в който ще се влюбите! Addictive е натурален крем срещу бръчки. Благодарение на мощната си природна формула, той подхранва кожата в дълбочина, прави я стегната и еластична, като изпъва съществуващите бръчки. Нежната текстура на маслата изравнява тена. Кожата се ревитализира, бръчките намаляват и процесът на стареене се забавя. Кремът оставя кожата на лицето мека, нежна и дълбоко хидратирана.

Addictive комбинира натурални подхранващи масла – шипка, арган, моринга, карите, и др, които съдържат основни мастни киселини, богати са на витамини и градивни елементи. Те стимулират процесите на възстановяване и регенерация на кожата и я даряват със здрав младежки вид. Ефектът започва да се забелязва само след няколко нанасяния. Добавената розова вода прави кожата свежа и тонизирана.

Приложение:

За изглаждане на бръчки по лицето и в зоната около очите. Като нощна грижа. За всякакъв тип кожа.

Възраст: При първи признаци на стареене на кожата на лицето 25+

Употреба:

Нанесете малко количество от крема върху чиста кожа, може да се нанесе само на проблемния участък или на цялото лице и в областта около очите, като се внимава да не попадне в окото.