Почистваща пяна с Муцин от охлюв Mizon Snail Silky Deep Cleansing Foam 150ml

5 от 5 / 1 гласа

25.00 лв. 35.00 лв. Спестявате 10 лв.

Състав:  Water. Glycerin, Palmitic, Acid, Stearic Acid, Lauric Acid, Potassium Hydroxide, Myristic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Jojoba Esters, Beeswax, PEG-32, Snail Secretion Filtrate (1,000ppm), Sodium Bicarbonate, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Tocopheryl Acetate, Yellow 5 (CI 19140), Yellow 6 (CI 15985), Hydroxy acetophenone, I,2-Hexanediol, Disodium EDTA, Fragrance.

Mizon Snail Silky Deep Cleansing Foam – е пяна за дълбоко почистване на порите. Има буйна пяна, прониква дълбоко в порите и ги почиства отвътре, а също така спомага за увеличаване на еластичността на кожата и намаляване на размера на порите. Пяната не изсушава и не стяга кожата, което я прави незаменима в грижата за всеки тип кожа.

 

Snail Silky Deep Cleansing Foam - е пяна за дълбоко почистване на порите. Прониква дълбоко в порите и ги почиства отвътре, а също така спомага за увеличаване на еластичността на кожата и намаляване на размера на порите. Пяната не изсушава и не стяга кожата, което я прави незаменима в грижата за всеки тип кожа. Филтратът от муцин от охлюв съдържа необходимите за кожата аминокиселини и витамини, както и алантоин, колаген и витамини А, С, Е, В6 и В12. Има силно защитно и регенериращо действие върху кожата, насърчава синтеза на нова съединителна тъкан, идеално овлажнява, нормализира състоянието на мазната кожа, предпазва от преждевременно стареене, а също така се бори срещу съществуващите бръчки.

Основни съставки:
Филтрат от муцин от охлюв – съдържа необходимите за кожата аминокиселини и витамини, както и алантоин, колаген, витамини А, С, Е, В6, В12. Има силно защитно и регенериращо действие върху кожата, насърчава синтеза на нова съединителна тъкан, идеално овлажнява, нормализира състоянието на мазната кожа, предпазва от преждевременно стареене, а също така се бори срещу съществуващите бръчки.
Глицерин – има способността да привлича вода от околната среда и да я задържа на повърхността на кожата, образувайки влагозадържащ филм (една молекула глицерин може да „свърже“ до 10 водни молекули), благодарение на което кожата е добре овлажнена и омекнала, става гладка и еластична.
Палмитинова киселина – съставлява 37% от дела на мастните киселини в роговия слой. Съдържанието му намалява с възрастта, поради което палмитиновите масла често се използват за грижа за зряла кожа. Използва се в козметиката за защита на сухата кожа и за предпазване от лошо време, вятър и студ.
Стеаринова киселина – концентрирана в най-горните слоеве на епитела, поради което има благоприятен ефект върху кожата. Кожата придобива по-равномерен цвят, става матова, гладка и копринена. По-специално, стеариновата киселина е добра в боржата срещу напукване и сухота.
Лауринова киселина – използва се като антисептична добавка. Изсушава кожата. Притежава антибактериални, антимикробни, антиоксидантни, защитни и регенериращи свойства. Лауриновата киселина лекува пъпки и рани по кожата, предотвратява преждевременното стареене и ефективно се бори с бръчките.
Миристинова киселина – помага за възстановяване на защитните свойства на кожата. Подобрява проникването на други компоненти в кожата, има противогъбичен ефект. Служи като емолиент.
Кокамидопропил бетаинът - е много популярна съставка в разпенващи се козметични продукти и се характеризира със забележителната си способност да премахва мазнината от кожата. Има добри пенообразуващи и почистващи свойства, повишава вискозитета.
Естер от жожоба – допринася за запазване на младостта и красотата на кожата. Употребата му е ефективна при суха и лющеща се кожа, както и при вече повяхнала, загубила еластичност, отпусната кожа, с явни признаци на стареене (бръчки и др.). Изключително подхранва, омекотява и дълготрайно овлажнява кожата, премахва нейното лющене, повишава стегнатостта и еластичността на кожата, изглажда бръчките по лицето.
Пчелен восък – притежава забележителни омекотяващи, подхранващи и противовъзпалителни свойства. Продуктите на основата на пчелен восък имат добър ефект върху подобряването на състоянието на кожата, а също така допринасят за бързото заздравяване на различни наранявания (възпаления, рани, изгаряния и др.).
Ксантанова гума – има влагозадържащи свойства, овлажнява кожата, предпазва от дехидратация на кожата; има изглаждащ ефект – създава защитен филм върху повърхността на кожата с лифтинг ефект; стеснява порите, повишава защитните способности на епидермиса, като същевременно не нарушава обмена на кислород.
Токоферол ацетат (витамин Е) е мощен антиоксидант: разрушава веригите на образуване на свободни радикали; забавя процеса на стареене, има противовъзпалителен ефект, активно заздравява кожни увреждания. Освежава кожата, възстановява водния й баланс, предпазва от вредното влияние на UV лъчите и действа като естествен консервант.

Начин на употреба: Нанесете малко пяна върху мокри ръце, разпенете и леко масажирайте в мокро лице. Отмийте с топла вода.