ПРОМО Комплект натурални продукти за лице

5 от 5 / 1 гласа

59.00 лв. 79.00 лв. Спестявате 20 лв.

ПРОМО комплект за лице – дневен + нощем крем, мицеларна вода и балсам за устни.

Описание

Комплект натурални продукти за лице

Комплект натурални продукти за лице – Нашият невероятен 100% натурален ПРОМО комплект е вече тук. Той съдържа най-важните компоненти за красиво, тонизирано лице – дневен и нощен крем за лице, както и  1бр Мицеларна вода 100мл, за чиста и свежа кожа и 1бр Натурален балсам за устни с неустоим аромат на Портокал.Комплект натурални продукти за лице

Включени в комплекта:

1/ Дневен крем за лице Balance 50ml:

Дневният крем за лице Balance е съставен от 100% натурални съставки, всяка с активно регенериращо действие. Продуктът притежава изразено действие срещу бръчки. Освен с ценните масла от макадамия, лешник, моринга, гроздови семки, продуктът е обогатен с хиалуронова киселина, кафеви водорасли и алое вера. Формулата прониква в дълбочина, като помага на кожата да се възстанови и регенерира по изключително естествен път. Благодарение на кафевите водорасли, кремът въздейства на клетъчно ниво, като хидратира, матира, успокоява кожата и намалява съществуващите бръчки. Balance притежава нежна и деликатна текстура, която се абсорбира лесно и хидратира в дълбочина. Витамините, които маслата съдържат имат антиоксидантен ефект и нормализират хидро липидния баланс на епидермиса. Кожата е свежа и еластична, контурите на лицето са стегнати. Благодарение на активните съставки кожата е по-гладка и сияйна, със свеж и младежки вид. След нанасяне кожата е защитена от вредното въздействие на околната среда. Продукт със 100% натурален произход, не съдържа парабени, силикони и вредни съставки.

2/ Нощен крем за лице Addictive 50ml:

Нощната грижа, в която ще се влюбите! Addictive е натурален крем срещу бръчки. Благодарение на мощната си природна формула, той подхранва кожата в дълбочина, прави я стегната и еластична, като изпъва съществуващите бръчки. Нежната текстура на маслата изравнява тена. Кожата се ревитализира, бръчките намаляват и процесът на стареене се забавя. Кремът оставя кожата на лицето мека, нежна и дълбоко хидратирана. Addictive комбинира натурални подхранващи масла – шипка, арган, моринга, карите, и др, които съдържат основни мастни киселини, богати са на витамини и градивни елементи. Те стимулират процесите на възстановяване и регенерация на кожата и я даряват със здрав младежки вид. Ефектът започва да се забелязва само след няколко нанасяния. Добавената розов

а вода прави кожата свежа и тонизирана.

3/ Мицеларна вода, Travel размер – 100мл.

Притежава свойството да почиства в дълбочина като естествено абсорбира излишния себум и предпазва от запушване на порите. Тя е изключително нежна и има подхранващо действие. Предназначена е в процедури по освежаване и почистване на кожата от натрупаните през деня замърсявания. Композицията е обогатена с екстракт от алое вера, което тонизира кожата, като й доставя необходимите витамини, както и азиатска центела (по-известна като Готу Кола), която съдейства за производството на колаген и еластин. За свежа, красива и тонизирана кожа.

4/Балсам за устни Портокал

100% натурален състав – Карите, пчелен восък, маслина, лешник, гроздови семки, витамин Е. Подхранва и омекотява устните като предотвратява напукването.