ПРОМО Комплект Acne Gone

5 от 5 / 2 гласа

39.00 лв. 49.00 лв. Спестявате 10 лв.

Описание

Промо комплект Acne Gone се състои от два продукта:

1.Стик Acne Gone 50мл

Произведен от 6 вида подбрани билки и 5 вида натурални масла и вит.Е. Изключително мощна природна формула. Лайката, невенът и чаеното дърво заедно с другите билки помагат за намаляване секрецията на себум, свиват порите и се приемат добре от чувствителна кожа. Комбинация от жълт кантарион, невен, лайка, смрадлика и глухарче оказва мощно въздействие върху проблемната кожа. Зачервяванията намаляват, мастната секреция се нормализира. Добавеният невен и пчелен восък не допускат появата на белези след излекуването на възпалените зони.

Съдържа:

Невен, Розмарин,  Лайка, Смрадлика, Жълт кантарион, Корен от глухарче, Жожоба, Таману, Маслина, Пчелен восък, Чаено дърво, витамин Е

Комплект Acne Gone комбинира два продукта с мощни природни формули с комбинирано действие за здрава и красива кожа.  Акнето е един от най-често срещаните проблеми, засягащи кожата. Необходимо е както да се действа външно – чрез редовно почистване на кожата, подхранване с козметични средства, така и вътрешно – билковите комбинации за прочистване на организма са най-добрият и доказан начин за справяне с този проблем. Като не забравяме, че е нужно време и постоянство, за да постигнем задоволителен ефект.

 

2. Билков чай Acne Gone 100гр

С помощта на водещи специалисти в България, екипът на So Simple Cosmetics разработи ефективна билкова комбинация подходяща за цялостно прочистване на организма при акне и проблемна кожа. Чаят Acne Gone съдържа 12 природни съставки, подбрани специално за прочистване и тонизиране на кожата, има отлични вкусови качества, без да се налага допълнително подслаждане, като освен това добавихме натурален аромат Ягода, за да задоволим вкуса на всеки тийнейджър. 

 

Приложение:

Стикът Acne Gone е предназначен при проблемна, раздразнена и чувствителна кожа. Съдейства за предотвратяване появата на белези. В удобна за ползване опаковка.

Употреба:

За външно приложение. 1-2 пъти (сутрин и задължително вечер) се нанся върху желаната зона.

Причините за поява на акне са много и различни, не съществува единен подход, тъй като проблемът е индивидуален. Общото прочистване на организма с помощта на билкови смеси, обаче може да допринесе за изчистването на организма и по-добрия външен вид на кожата, поради мощните противовъзпалителни, антиоксидантни свойства и редицата витамини и микроелементи, които природните съставки доставят на организма.

Билков чай Acne Gone съдържа висококачествени билки от цял свят, специално подбрани за добрия външен вид на кожата: Ройбос, Зелен чай Сенча, Бял хибискус, Глухарче, Коприва, Куркума, Лайка, Мента, Босилек, Резене, Стевия, Натурален аромат Ягода

Употреба:

Консумирайте сутрин на гладно, за най-добър ефект препоръчваме чаят да не се овкусява допълнително. Да не се приема по време на бременност или кърмене, без консултация с медицинско лице. Продуктът съдържа минимални количества кофеин, поради което не е подходящ за малки деца.