ПРОМО Комплект Blossom при мазна и комбинирана кожа

5 от 5 / 1 гласа

49.00 лв. 69.00 лв. Спестявате 20 лв.

Комплект Blossom включва серум за лице Blossom със 100% натурален състав и ролер за лице от висококачествен розов кварц. Всичко необходимо за нежен вечерен ритуал, който ще направи кожата кадифена, като в същото време ще успокои зачервяванията и несъвършенствата по кожата.

Активни съставки: Лешник, Перила, Баобаб, Маракуя, Японска Камелия, Жожоба, Краставица, Таману, Чаено дърво, витамин Е.

Описание

Комплектът за лице Blossom при мазна и комбинирана кожа се състои от серум за лице Blossom и ролер за лице от розов кварц.

 

1/Серум за лице Blossom съдържа 100% натурални съставки с мощно синергитично действие. Натурална формула с Жожоба,Таману и Чаено дърво, които се борят с несъвършенствата, изравняват и матират тена. Подходящо за комбинирана и мазна кожа, с деликатна текстура. Добавените Краставица, Камелия и Лешник освежават и защитават кожата, като й придават кадифена мекота. Перилата в комбинация с Чаено дърво се бори със зачервяванията и несъвършенствата по кожата.

2/Ролер за лице от розов кварц. Подобрява състоянието на кожата, като редуцира тъмните кръгове под очите и се бори ефективно с бръчките и следите от стареене. Подпомага по-пълната абсорбция на козметичните продукти. Може да се съчетае с различни продукти – като кремове за лице, различни серуми и гелове. Големият ролер е подходящ за областта на врата, бузите, брадичката и челото, докато малкият е перфектен за зоната около очите, устните, нослето. Редовната употреба на продукта подобрява метаболизма и кръвообръщението на кожата, което намалява подпухналостта и прави кожата свежа, тонизирана и еластична. 

Употреба: Вечер, 2-3 капки се нанасят върху почистена кожа.

Съхранение: На сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина.