Сет "Нежни ръце" Gama

5 от 5 / 1 гласа

19.00 лв. 27.00 лв. Спестявате 8 лв.

Състав

Натурален сапун за ръце с Мента и Пачули

Aqua, Coco Glucoside*, Sapindus Mucorossi (Soapberries) seed extract*, Camellia Oleifera seed extract*, Glycerin*, Hydroxyethyl Cellulose (HEC)*, Sodium Gluconate*, Citric acid*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Mentha Spicata herb oil*, Pogostemon Cablin leaf oil* 

*растителен произход

Сапун за измиване на съдове Мента и Лимон >15% <30% нейоногенни ПАВ (екстракт от Сапунени ядки*, екстракт от Камелия Олифера*, Коко глюкозид*), вода, целулоза (HEC)*, лимонена киселина*, натриев глюконат*, глицерин*, етерично масло от лимон*, етерично масло от мента*, лимонен", консервант <1% (калиев сорбат, натриев бензоат).

*растителен произход

”естествен компоненет на етеричните масла

Ако кожата на ръцете ти казва "погрижи се за мен в студеното време”…  

Грижата за ръцете не е само кремът, който нанасяме. Тя е всичко това, с което кожата ни има досег в ежедневието. Разделете се с раздразнената и суха кожа на ръцете след измиването на ръцете и съдовете!

Това, което прави сапуна ни за ръце и сапуна ни аз съдове отличителни е, че те съчетават хигиената с грижа за кожата. Събрахме ги в един комплект, с дъх на мента, с който спестяваш.

Комплектът съдържа:

  • Натурален сапун за ръце с Мента и Пачули - 485 мл
  • Сапун за измиване на съдове с Мента и Лимон - 500 мл

Описание

Натурален сапун за ръце с Мента и Пачули - С внимателно подбрани натурални сапонини от Сапунени ядки и Камелия и чисти етерични масла от сладка мента и пачули. Осигурява истински чисти ръце и ефективна грижа за кожата.

Сапун за измиване на съдове Мента и Лимон - Ефикасен срещу мазнините и остатъците от храна, нежен към ръцете. Направен с растителни сапонини от Сапунени ядки и Камелия и чисти етерични масла от сладка мента и лимон. 

  • 99% съставки от растителен произход.
  • С чисти етерични масла 
  • Без SLS, SLeS и други агресивни ПАВ.
  • Без изкуствени аромати, пенители и оцветители.
  • Биоразградим. Безопасен за септични ями
  • 100% рециклируема опаковка