СЕТ при първи бръчки

5 от 5 / 1 гласа

53.00 лв. 65.00 лв. Спестявате 12 лв.

Активни съставки: Етерична вода от краставица, молекулярно пречистена вода (purified water), екстракт от азиатска центела и кафяви водорасли, пантенол, ЕМ*: бергамот, аромат – черна орхидея.

* Био сертифицирани съставки

** Натурални етерични масла 

Активни съставки: масло от карите (Shea butter)*, сусамово масло*, масло от авокадо*, пантенол, молекулярно пречистена вода (purified water), Vit E, ЕМ**: канела, лавандула, евкалипт.

* Био сертифицирани съставки

** Натурални етерични масла

 

Серум с Азиатска центела 25ml + Крем при бръчки с карите Опаковка 50 мл

Лифтинг Серум с Азиатска центела

Този концентриран серум има истински антиоксидантен ефект и е богат източник на аминокиселини, има силно стягащо действие, подпомага производството на колаген и прави кожата сияйна, предпазва я от вредното въздействие на слънцето. Редовното използване омекотява и озарява кожата, ускорява обновяването на клетките, подобрява нейния тонус и еластичност, намалява фините линии и бръчки, подобрява текстурата на кожата. Подходящ за всеки тип кожа. Тест за индивидуална толерантност. Веган продукт.

Крем при бръчки с масло от карите (Shea butter) помага да се задържа влагата в кожата и е особено подходящ срещу образуването на бръчки, както и изглаждането на съществуващи такива. Действието на крема е не само на повърхността, но и в дълбочина, той попива бързо и не оставя неприятен мазен слой на кожата, помагайки я да „диша“. Кремът от това екзотично масло от карите (Shea butter) стимулира производството на колаген и по този начин активно се бори срещу застаряващата и увиснала кожа – подходящ е за поддържане както на лицето, така и на тялото.
Тествайте за индивидуална толерантност.
Веган продукт.
Не съдържа изкуствени аромати и парфюми, парабени, петролни продукти. Разгражда се в естествена среда.