Сет 2 "Имунно здраве", Candicidx + Omega Pure EPA-DHA 720 + Vitamin C 500 Bio Complex, 1*75 дози+1*120 к-ли+1* 270 т-ки

5 от 5 / 1 гласа

265.00 лв. 319.00 лв. Спестявате 54 лв.

Основни характеристики:

1.Candicidx - 75 дози. ● Candicidx на TonicSea е формула от билкови екстракти с фитонутриенти, които подсилват имунитета и естествените процеси на детоксикация.● Най-характерните и доказани ползи от приемането на добавката TonicSea Candicidx включват: ● поддържа добър имунитет,● п-жа здрава лимфна система и чернодробна функция,● п-жа процеса на детоксикация,●натурална тинктура с органичен тръстиков алкохол, ● без ГМО, без глутен, подходяща за вегетарианци,● Дозировка: 3*30 капки разтворени в малко количество вода.

2.Omega Pure EPA-DHA 720 - 120 меки капсули. ● Чисто рибено масло омега-3 добито от аншоа, сардина и скумрия.● Докозахексаеновата киселина (DHA) допринася за поддържането на нормална мозъчна функция* и за нормално зрение*. ●EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA допринасят за нормалната функция на сърцето*. ● *Полезен ефект се получава при дневен прием от 250 мг от EPA и DHA. ● Приемът на DHA от майката допринася за нормалното развитие на мозъка в плода и в кърмени бебета**. ● ** Полезен ефект се получава от прием на 200 мг. DHA като допълнение към дневния препоръчителен прием на омега-3 при възрастни.

 

3.Vitamin C 500 Bio Complex - 270 таблетки. Антиоксидант и подкрепа за имунитета. ● Vitamin C 500 Bio Complex е смес от витамин C и цитрусов биофлавоноиден комплекс за поддържане на здрава имунна функция. ● Заедно тези две съставки са мощен антиоксидант за цялостно добро здраве. ● Всяка доза от Vitamin C 500 Bio Complex съдържа 500 мг. витамин С и цитрусов биофлавоноиден комплекс. Витамин С е всеизвестен с влиянието си върху имунната система, но добавянето на биоактивни растителни съединения подсилва неговия ефект на клетъчно ниво. ● В резултат се получава мощен антиоксидант за имунната функция.

Употреба за възрастни и деца: По две меки капсули 1-2 пъти дневно (за деца по две капсули само веднъж дневно) с храна или съгласно указанията на вашия лекар.

Дозировка: Една таблетка дневно или съгласно препоръките на вашия лекар.

Хранителните добавки не заместват разнообразно и балансирано хранене. Пазете от достъпа на деца. Не превишавайте препоръчителния дневен прием. Погрижете се за здравето си, доверете ни се! Резултатите ще Ви очароват.