Сет 2 "Стомашно-чревно здраве", Berberine Pro + Digestive Complete + UltraBiotic Daily Multi-Strain, 1*90+1*60+1*30 к-ли

5 от 5 / 1 гласа

309.00 лв. 359.00 лв. Спестявате 50 лв.

Основни характеристики:

1.Berberine Pro е висококачествена формула с биологично активни форми на берберин и канела. ● Тя спомага за поддържане на здравословна кръвна захар, нива на липидите в кръвта, антиоксидантна активност и производство на енергия от въглехидрати. ● С драстичното нарастване на инсулиновата резистентност, диабета тип 2 и невропатията през последното десетилетие балансът на кръвната захар и липидите в кръвта се превърна в приоритет за много хора. ● Ползите включват: ● Подпомагане на здравословния баланс на кръвната захар. ● Подпомагане на здравословни нива на липидите в кръвта. ● Насърчаване на антиоксидантната активност в организма. ● Подпомагане на здравословната функция на сърдечносъдовата система. ● Подпомагане на доброто състояние на стомашно-чревния тракт. ● Подпомагане на здравословното регулиране на апетита. ● Подпомагане на здравословен възпалителен отговор.● Дозировка: 3+1 дневно преди хранене.

2. Digestive Complete - 60 капсули.● Цялостен ензимен комплекс в подкрепа на храносмилателната функция. ● Digestive Complete е хранителна добавка за добра функция на храносмилателната система и абсорбцията на хранителните вещества. ● Ензимите разграждат протеините, въглехидратите и мазнините в храносмилателната система. ● Всяка категория храни изисква специфичен за нея ензим, който да помогне в разграждането и правилното й усвояване. ● Digestive Complete е широкоспектърна добавка, която включва различни допълващи се съставки за поддържане на здрава храносмилателна функция. ● Дозировка: 2*1 дневно с храна.

3. UltraBiotic Daily Multi-Strain е една от най-изчерпателните пробиотични добавки на пазара, включваща смес от седем различни щама пробиотици. ● За оптимална ефикасност UltraBiotic Daily Multi-Strain се произвежда с 30 милиарда образуващи колонии единици (CFU) на порция.● Клиничните изследвания продължават да демонстрират способността на пробиотиците в UltraBiotic Daily Multi-Strain да поддържат здрав стомашно-чревен тракт и чревна флора.● Дозировка:1*1 капсула дневно.

Хранителните добавки не заместват разнообразно хранене. Погрижете се за здравето си, доверете ни се! Резултатите ще Ви очароват.