Успокояваща Бъбъл Почистваща Пяна Look at me Aloe Bubble Purifying Foaming Cleansing Aloe-Vera 150ml

5 от 5 / 1 гласа

25.00 лв. 35.00 лв. Спестявате 10 лв.

Състав: Water, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Ammonium Laureth Sulfate, Polysorbate 80, Dipropylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Portulaca Oleracea Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hydroxyacetophenone, Disodium EDTA, Fragrance.

Почистващ препарат за лице с алое вера, идеален за дълбоко почистване на кожата благодарение на стягащите си свойства. 

Немазна хидратираща формула, която е лека с пухкаво усещане, чудесна за всички типове кожа, комбинирана, акне, чувствителна кожа, мазна и суха кожа. Почиства леко, оставяйки кожата лека и освежена. Създаден с оглед на чувствителната кожа, но въпреки това ефективен при премахване на грим и излишна мръсотия от кожата. Всички съставки са на растителна основа и са лесни за четене и разбиране. Това е естествена грижа за кожата от Корея в изцяло натурален продукт за измиване на лицето. Кой не обича почистващ препарат с пяна. Или пищно измиване на лицето с алое вера. Този хидратиращ почистващ препарат отблокира порите и прави кожата мека и гладка, а що се отнася до хидратиращия почистващ препарат за лице, измиването на лицето с пяна е почти толкова добро, колкото може. За сутрешно измиване на лицето и през нощта, този корейски почистващ препарат за лице наистина върши работата на почистващия препарат за лице с пяна.
Правилата на KBeauty казват, мийте лицето си два пъти на ден! Така че защо не го направите възможно най-забавно! Look At Me Aloe Vera Facial Cleanser е почистващ препарат за лице и акне, който успокоява кожата, овлажнява и почиства, без да пресушава кожата. А забавната балонна пяна е само черешката на тортата!
100% корейска красота: Ние не тестваме върху животни и сме мили и към хората! Нашият гел за лице против акне за чувствителна кожа не съдържа SLS, SLES, формалдехид, триклозан, химически сулфати и фталати. Ще забележите, че има свеж, чист аромат.
Алое Вера вода за лице за жени и мъже: лайка и мента успокояват раздразнената кожа и изчистват бактериите, за да помогнат на кожата да заздравее по естествен път. Алое Вера успокоява и овлажнява за гладък, еластичен блясък. С подхранващ витамин B и лечебен витамин C, това е средство за измиване на лицето за чувствителна кожа за тези със суха кожа. И за разлика от сапуна за лице, който изсушава, Look At Me Daily Face Wash премахва остатъците от грим и добавя освежаваща влага.
Дълбоко почистване на порите: За най-добри резултати следвайте своя режим KBeauty. След вашия почистващ препарат на маслена основа, нанесете почистващ препарат за лице за мазна кожа и акне и наслоете корейските си продукти за грижа за кожата, за да изградите пергаминовата си светлина. Използвайте 1-2 изпомпвания, 2 пъти дневно за най-добри резултати. 
Действа като естествен възстановител, който помага за подхранването на кожата; Високото му съдържание на колаген и еластин помага за възстановяване на тъканите и предотвратява стареенето на кожата. Комбинацията от неговите активни съставки, като чаено дърво, има антисептични свойства, срещу бактерии, които се придобиват от ежедневното излагане на замърсяване. Лайка, розмарин и лавандула съдържат противовъзпалителни свойства, които успокояват кожата, намаляват зачервяването и правят този почистващ продукт идеален за всеки тип кожа.
Ползи:
Дълбоко почистване на кожата
Почиства черните точки
Успокоява раздразнената кожа
Възстановява тъканите.
 

Начин на употреба: Разклатете преди употреба. Внимателно натиснете дозатора, за да извлечете необходимото количество пяна и нанесете върху влажно лице, като масажирате нежно с кръгови движения. Изплакнете обилно с хладка вода.

Look At Me
 

LOOK AT ME притежава женствена мекота, деликатност и елегантност едновременно.

Изработена е с мотива на модерна и градска жена.

Посланието "Ти си най-красивата, когато си уверена и уверена в себе си."

Женствена елегантност + модерност + САМОУВЕРЯВАНЕ = Look At Me