ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ – BODYDESIGN

5 от 5 / 1 гласа

50.00 лв. 100.00 лв. Спестявате 50 лв.

Изграждане на индивидуален хранителен режим

за оптимизирано спомагане на покачване на мускулната ви маса, сваляне на излишни килограми и цялостно подобряване и извайване на физиката ви. Освен че ще получите своите режими – ще получите и цялата информация, която може да ви бъде нужна, относно надграждането на режимите си и правенето на промени по тях при нужда, което де факто ще ви обясни целият процес из основи, което ще ви превърне във вашият собствен личен треньор. Няма по-дразнещо нещо от това да получите два листа с разни изчисления и да се чудите какво да правите с тях впоследствие. Нашият подход е различен, и парите си струват. Разберете това от първа ръка, и променете живота си завинаги.

Кой би намерил ползи от тази услуга?

Практически всеки. Няма значение дали цял живот сте били с наднормено тегло, с нормално , но безформено телосложение, или цял живот сте били изключително слаб/слаба – правилният хранителен режим е ОСНОВАТА , върху която ще започнете да градите мечтаното си тяло. Възрастта също няма значение. От деца до хора в напреднала възраст – всеки ще намери полза от хранителния режим , който ще му изготвя. Колкото и да тренирате – ако нещата в кухнята ви не са прецизни и изрядни – може да тичате и да блъскате по цял ден , но никога няма да получите оптималния резултат, който ви трябва. Тук не говорим за глад – говорим за създаване на хранителен режим , който включва разнообразно хранене от всички видове храни. Без почти никакви лишения – само ограничени и правилно пресметнати порции. Дори не трябва да изключвате любимите си “нездравословни“ храни напълно. Звучи ви прекалено хубаво , за да е истина? Свържете се с мен , и ще бъдете изненадани.

ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ РЕЖИМА СИ ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНИТЕ СЛЕДНИТЕ ДВЕ СТЪПКИ:

ПЪРВО – ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ ПАРИЧЕН ПРЕВОД НА ПОСОЧЕНАТА ОТ МЕН БАНКОВА СМЕТКА : BG31BPBI79381062124601

ВТОРО – ТРЯБВА ДА ПОПЪЛНИТЕ И ДА МИ ИЗПРАТИТЕ ВЪПРОСНИКА.

След като завършите успешно тези две стъпки ще се свържа с вас и ще получите режима си по имейл в период от 3 до 7 дни.

Въпросник

Режимите са изготвени на база точно и стриктно попълнена и изпратена от вас информация. Всяко поле е важно за изготвянето на вашият режим.

Номер на товарителница или номер на транзакция