Шампоан за брада Weirdbeard

5 от 5 / 1 гласа

25.00 лв. 35.00 лв. Спестявате 10 лв.

Състав: Clove Oil, Star Anise Oil, Cinnamon Oil Cedrus Atlantica Bark Oil, Citrus Aurantifolia Oil, Lavandula Angustifolia Herb Oil, Linalool, Aqua, Decyl Glucoside, Coco-Glucoside, Acrylates Copolymer, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Triethanolamine

Успокояваща и почистваща смес, предназначена да отмие не сaмо остатъците от деня, но и да се погрижи брадата ви да изглежда великолепно. Шампоанът съдържа 7 натурални етерични масла, които подпомагат дълбокото почистване и гарантират, че брадата и кожата отдолу остават здрави и хидратирани. Завладяващата комбинация от карамфил и кедър ще изчистят ума ви и ще осигурят невероятен аромат през целия ден. Подходящ за всякакъв тип кожа.

 

Само Натурални Съставки

 

Кедър

Придава сила и стабилност на космените фоликули, насърчава обилния растеж на брадата.

 

Карамфил

Антиоксидант ,успокоява кожата, заздравява косъма, намалява възпалението и сърбежа.

 

Лавандула

Регенериращо и успокояващо действие. Противовъзпалително, антисептично и антибактериално.

 

 

 

 

Почиства и Овлажнява Брадата

Доброто измиване на брадата ще я  почисти, без да я изсушава, оставяйки я здрава и мека.

Предотвратява Появата на Пърхот

Пърхота е често срещан проблем при отглеждане на брада, причинен от мръсотия и мъртви кожни клетки. Доброто измиване с правилния продукт ще помогне за предотвратяване на появата му и ще поддържа брадата ви здрава.

Прави Брадата По-Лесна за Поддържане

Чистата брада е много по-лесна за поддържане и оформяне.Редовното миене на брадата ще улесни поддържането на желаната форма и ефективността от прилагането на други продукти в следваща стъпка.