AquaSource Пакет Органичен Витамин Д

0 от 5 / 0 гласа

157.00 лв. 177.00 лв. Спестявате 20 лв.

За разлика от синтетичните източници, нашият AquaSource Органичен Витамин D гарантирано се усвоява по-добре от организма.

AquaSource комбинира органичен витамин D с калций. Заедно те подпомагат поддържането на нормални кости, здрави зъби, по-силна имунна система и добра мускулна функция. Калцият допринася за нормалното протичане на енергийния метаболизъм. Той е от значение за невронната проводимост и нормалното функциониране на храносмилателните ензими.

Витамин D е много важен витамин, който трябва да синтезира в организма чрез излагане на слънчевите лъчи. Ето защо е известен и като „витамина на слънчевата светлина“.

Тъй като прекарваме все повече време на закрито, много от нас не се излагат достатъчно време на слънце, за да позволим на организма ни да произведе необходимото количество витамин D. Освен това често, поради силното слънце, ние съзнателно се предпазваме с дрехи или кремове с висок слънцезащитен фактор, което допълнително намалява синтеза на витамин D.

Хубавото в случая е, че витамин D може да се приема и чрез храната и това ни дава възможност да допълним липсващите количества от този важен витамин с новия продукт на АкваСорс – Органичен Витамин D с калций.