Cardio Essentials BP Support 90 капсули

5 от 5 / 1 гласа

159.00 лв. 179.00 лв. Спестявате 20 лв.

3 капсули съдържат:

Съставка Количество
Екстракт от маслиново листо (Olea europaea; 16% oleuropein) (Benolea® EFLA® 943) 750 mg
Екстракт от ферментирала луковица на черен чесън  (Allium sativum; >1% s-allyl cysteine) 750 mg
Фракция от концентрирани семена на целина (3nB®) (Apium graveolens; 42.5% phthalides) 300 mg
Екстракт от гроздови семки (Vitis vinifera; 90% polyphenols) (MegaNatural®-BP™) 200 mg

Benolea® е регистрирана търговска марка на Frutarom.
3nB® е регистрирана търговска марка на BioActives, LLC.
MegaNatural®-BP™ и логото са запазени марки на Constellation Brands, Inc.

Други съставки:

Хипромелоза, растителен магнезиев стеарат, силициев диоксид;
Съдържа целина

Cardio Essentials BP Support

90 капсули

Поддържа кръвното налягане в здравословни граници.
Cardio Essentials BP подобрява цялостното сърдечно-съдово здраве със специфичен фокус върху поддържане на кръвното налягане, които са вече в нормални граници.Съставките в продукта притежават мощни антиоксидантни свойства, които осигуряват здравословна сърдечна подкрепа включително за имунната функция и стреса.

Докато сърцето бие, то изпомпва кръв в артериите. Кръвно налягане е силата, с която кръвта се притиска към стените на артериите. Налягането е най-високо, когато сърцето бие (систолично), и най-ниско между ударите (диастолично налягане). Ако кръвното налягане остане високо дълго време, сърцето трябва да работи по-усилено, което може да доведе до сърдечносъдови проблеми.

Как работи Cardio Essentials BP Support за поддържане на здравословно кръвно налягане?

Cardio Essentials BP Support спомага за поддържане на здравословно кръвно налягане, чрез патентовани съставки.

Benolea® EFLA® 943 (екстракт от маслинови листа) съдържа полифенолни съединения като олеуропеин, които поддържат здравето на сърдечно-съдовата система, както и мощни антиоксиданти, които подпомагат здравословния отговор на стреса. Benolea® е клинично доказан като безопасен и ефективен за поддържане на здравословно кръвно налягане и нива на липидите в кръвта, които вече са в нормални граници, чрез клинични изпитвания върху хора и in vivo проучвания.
Смята се, че Benolea® поддържа здравословни нива на кръвното налягане чрез два известни механизма. Като стимулира производството на азотен оксид, Benolea® подпомага разширяването на кръвоносните съдове. Той също така подпомага системното разширяване на артериите и вените. Това дава на Benolea® двоен ефект върху здравето на сърцето, като подпомага здравословното кръвно налягане и здравословни нива на липидите в кръвта.

Чесънът съдържа разнообразни биоактивни съединения, които подпомагат здравето на сърдечносъдовата система и насърчават здравословния отговор на стреса и имунната функция. Cardio Essentials BP Support съдържа ферментирал екстракт от луковица на черен чесън. Той осигурява много повече сулфиди, сапонини, фенолни съединения и полизахариди в сравнение с пресния чесън.
Клиничните проучвания показват, че ферментиралият екстракт от луковици на черен чесън поддържа здравословно кръвно налягане и нива на липидите в кръвта, благодарение на допълнителните S-алил цистеин (SAC) и S-алил мелкаптоцистеин (SAMC).
Семената от целина отдавна се ценят в традиционните медицински практики и в съвременните изследвания заради способността им да поддържат здравословни нива на кръвното налягане и да подпомагат здравословния отговор на стреса. Активните съставки в семената от целина се наричат фталиди. Те включват съединения като седанолид и 3-н бутилфталид ( 3nB), известни със способността си да подпомагат здравето на сърцето.

Клиничните проучвания показват, че патентованият 3nB® (концентрирана фракция от семена на целина) в Cardio Essentials BP Support подпомага здравословното кръвообращение в цялото тяло, като отпуска стените на артериите и вените. Този общ успокояващ ефект спомага за поддържане на здравословни нива на кръвното налягане и насърчава здравословния отговор на стреса.

Cardio Essentials BP Support съдържа MegaNatural®-BP™. Това е патентован и клинично утвърден екстракт от гроздови семена, който поддържа здравословни нива на кръвното налягане. MegaNatural®-BP™ има уникална структура и състав, както и множество патенти и клинични изпитвания върху хора, които потвърждават неговата твърдения.
Клиничните изпитвания върху хора показват, че MegaNatural®-BP™ подпомага здравословната функция на кръвоносните съдове, здравословния отговор на стреса и сърдечносъдовата функция. Изследванията показват, че MegaNatural®-BP™ също така подпомага здравословното кръвообращение в цялото тяло чрез отпускане на кръвоносните съдове посредством повишено производство на азотен оксид.

Защо да използвате Cardio Essentials BP Support?

Изследванията, цитирани тук, показват, че микроелементите в Cardio Essentials BP Support подпомагат цялостното здраве на сърдечносъдовата система, като се фокусират върху поддържането на здравословно кръвно налягане. Съставките притежават мощни антиоксидантни свойства, които подпомагат цялостното здравословно състояние на сърцето, включително имунната функция и здравословния отговор на стреса.

Приложение на Cardio Essentials BP Support

NutriDyn предлага изцяло нова формула за поддържане на здравословни нива на кръвното налягане – Cardio Essentials BP Support

Приемът на Cardio Essentials BP Support може да включва тези ползи:

  • Подкрепа за здравословно кръвно налягане, което вече е в нормални граници
  • Подкрепа за здравословни нива на липидите в кръвта, които вече са в норма.
  • Подпомага здравето на сърдечносъдовата система
  • Подкрепа за здравословна ендотелна функция
  • Подпомага здравословния отговор на стреса
  • Подпомага здравословната функция на имунната система

Дозировка:

Възрастни приемат три капсули дневно като хранителна добавка, или съгласно препоръките на лекаря. Не превишавайте препоръчителния дневен прием.
Хранителните добавки не заместват разнообразно и балансирано хранене.

Съхранение:

Да се съхранява на хладно и сухо място.

ВНИМАНИЕ:

При бременност, кърмене или прием на други медикаменти, преди употреба се консултирайте с вашия лекар.
Пазете от достъп на деца.