Black Friday Offer from Dermacode Глутатион мини сет

5 от 5 / 1 гласа

139.00 лв. 199.00 лв. Спестявате 60 лв.

 

 

<ul style="border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-variant-alternates: inherit; font-variant-position: inherit; font-stretch: inherit; font-size: medium; line-height: inherit; font-family: HelveticaNeue, Arial, " open="" sans",="" "pt="" "helvetica="" neue",="" helvetica,="" arial,="" sans-serif;="" font-optical-sizing:="" inherit;="" font-kerning:="" font-feature-settings:="" font-variation-settings:="" vertical-align:="" baseline;="" margin:="" 0px;="" padding-right:="" padding-left:="" 20px;="" color:="" rgb(136,="" 136,="" 136);="" text-align:="" center;"="">

 

  • Маска 25мл: Тази маска с глутатион е специално разработена, за да осигури блясък и светлина на вашата кожа. Глутатионът, известен като "майстор на антиоксидантите", помага да се намали видимостта на пигментни петна и несъвършенства, като оставя кожата ви по-ярка и равномерна.
  • Серум 25мл: Този серум с глутатион има изключителни свойства за осветяване на кожата и борба с оксидативния стрес. С неговата лека текстура, серумът лесно се абсорбира и доставя активните си съставки в дълбоките слоеве на кожата. Резултатът е по-светъл и по-равномерен тен на кожата.
  • Флуиден крем 25мл: Този флуиден крем с глутатион предоставя хидратация и защита на вашата кожа. Формулата му е обогатена със съставки, които помагат да се поддържа естествената балансираност на кожата и да се намали видимостта на тъмни петна. Кремът оставя кожата гладка, мека и с по-равномерен тен.

 

Нанесете маската върху предварително почистено лице за 15 минути. След това махнете и изплакнете лицето с вода. За най-добри резултати използвайте ежедневно в продължение на 10 дни, след това 1-2 пъти седмично.

Серум Приложение:

 

Нанася се преди цветната козметика.