Dermacode Морски Колаген мини сет

5 от 5 / 1 гласа

129.00 лв. 159.00 лв. Спестявате 30 лв.

Морски Колаген мини сет е идеалната комбинация от продукти, предназначени да подхранят и озарят вашата кожа. Съставен от три висококачествени продукта, този сет включва маска, серум и флуиден крем, които ще преобразят вашия режим на грижа за кожата.

 

  • Маска 25мл: Предлага интензивна хидратация и успокояващ ефект за вашата кожа. Формулата на маската съдържа морски колаген, който стимулира еластичността на кожата и възвръща нейната младежки вид. Тази маска ще остави вашата кожа освежена, хидратирана и сияйна.
  • Серум 25мл: Изгладете фините линии и бръчки с този богат на колаген серум. Създаден със специална формула, която прониква дълбоко в кожата, серумът предоставя интензивна хидратация и стягащ ефект. Вашата кожа ще се почувства подхранена, еластична и мека на допир.
  • Флуиден крем 25мл: Завършете грижата си за кожата с този лек и бързо абсорбиращ се флуиден крем. Формулиран с морски колаген и богат на витамини, този крем предлага дълбока хидратация и хранителна подкрепа за вашата кожа. Редовната употреба на флуидния крем ще ви помогне да постигнете по-гладка, по-мека и по-младежка кожа.

 

Морски Колаген мини сет е перфектният комплект за всеки, който търси ефективна грижа за кожата. Открийте предимствата на морския колаген и превърнете своята кожа в свежа, здрава и излъчваща красота.

 

Маска Приложение:

Нанесете маската върху предварително почистено лице за 15 минути. След това махнете и изплакнете лицето с вода. За най-добри резултати използвайте ежедневно в продължение на 10 дни, след това 1-2 пъти седмично.

 

Серум Приложение:

Нанесете на чиста кожа тънък слой, оставете да действа 12ч, само при тънка и чувствителна кожа отстранете след 30-40 минути.

 

Флуиден крем Приложение:

Нанася се преди цветната козметика.