Isntree Избелващ крем с витамини C-Niacin Toning Cream 50ml

5 от 5 / 1 гласа

45.00 лв. 55.00 лв. Спестявате 10 лв.

Избелващ крем, който повдига кожата ясно и прозрачно с натурални витаминни съставки. Витаминният тонизиращ крем помага на вашата тъмна и уморена кожа да блести!

Придайте на кожата по-сияен, по-свеж завършек с Isntree C-Niacin Toning Cream, обогатен с екстракти от природата! Основната съставка е 69% екстракт от морски зърнастец, който съдържа до 2000 mg витамин С, за да успокои и овлажни уморената кожа и помага в борбата с белезите от акне, тъмните петна и хиперпигментацията, оставяйки кожата лъскава и балансирана. Съдържа и екстракти от плодовете годжи, асаи и камю каму за подхранване на кожата. За оптимални резултати използвайте тонизиращата ампула C-ниацин преди да нанесете крем. Това е безопасна, натурална козметика, която не съдържа алергени или консерванти.

Начин на употреба: Изстискайте количество крем, колкото грахово зърно, върху гърба на ръката си. Използвайте върха на пръста си, за да разнесете крема върху лицето си и да го потупате внимателно за попиване.

Isntree
Isntree е марка, която се фокусира върху запазването на естествената красота на човека чрез използването на естествени, безопасни и здравословни съставки в техните продукти за грижа за кожата. Isntree  растат заедно с потребителите си и използват естествени растителни материали.