Isntree Почистваща ензимна пудра с Пелин Spot Saver Mugwort Powder Wash, 25x1g

5 от 5 / 1 гласа
45.00 лв. 55.00 лв. Спестявате 10 лв.

Състав: Zea Mays (Corn) Starch, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Palmitate, Sodium Lauroyl Glutamate, Diglycerin, Papain, Sea Salt, Artemisia Princeps Leaf Powder, Allantoin, Maltodextrin, Water.

Почистваща пенлива пудра за лице на основата на ензими от папая, морска сол и екстракт от див пелин, с леко киселинно рН, предназначена за мазна и комбинирана кожа, склонна към образуване на комедони и акне.

 

Прахообразен ензимен почистващ препарат, съдържащ прах от пелин, папая и сол от Мъртво море за ефективно премахване на мъртвите кожни клетки, отпадъците от кератин и остатъците от микро прах от порите ви. Натурален прах от листа на полиния не само помага за почистване на порите, но има успокояващ ефект върху раздразнената кожа и помага за защита на чувствителната кожа от дразнители от околната среда. Протеолитичните ензими и корейският див пелин почистват порите и отстраняват мъртвите клетки, като се грижат за повърхностния слой на кожата и успокояват раздразненията и кожните проблеми. Солта от Мъртво море е богата на минерали, които подпомагат почистването и ексфолиирането.

Нежен и идеален за чувствителна кожа и/или предразположена към акне кожа, този прахообразен почистващ препарат за лице има мек пилинг ефект, който е по-нежен от повечето пилинги за лице и също така е леко кисел, за да съответства на естественото pH на кожата ви, като помага за запазването на естествената влага на кожата ви бариера.
Продуктът е носител на корейската награда Glowpick 2020 за най-добра измиваща пудра за лице.
Една опаковка е достатъчна за две измивания.
 

Начин на употреба: Разкъсайте  по линията „Easy Cut“. Нанесете праха върху мокри ръце и го разпенете. Масажирайте нежно по цялото лице и изплакнете с хладка вода.

Isntree
Isntree е марка, която се фокусира върху запазването на естествената красота на човека чрез използването на естествени, безопасни и здравословни съставки в техните продукти за грижа за кожата. Isntree  растат заедно с потребителите си и използват естествени растителни материали.