Isntree Тоник за лице Hyaluronic Acid Toner Plus 200ml

0 от 5 / 0 гласа

45.00 лв. 57.00 лв. Спестявате 12 лв.

60% УВЕЛИЧАВАНЕ НА ХИДРАЦИЯТА: Тоникът за лице Isntree е формулиран с естествени, не дразнещи, не алкохолни и дълбоко хидратиращи съставки. 5-те вида хиалуронови киселини във формулата осигуряват овлажняване през целия ден и нощ. Тоникът против стареене помага да се възстанови хидратацията и здравата кожа. Хидратиращата формула ще се абсорбира дълбоко през слоя на кожата за секунди и доказано повишава нивото на влага с 60%!
5 ВИДА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА: Овлажнява дълбоко от долния слой на кожните клетки чрез привличане и задържане на влага. Формулата на хиалуроновата киселина образува хидратиращ слой, който предпазва кожата от дразнене и замърсяване. Хидратиращият тонер ще хидратира дълбоко кожата и ще разкрие младежки блясък чрез стимулиране на регенерацията на клетките. Признаците на стареене: фините линии и бръчки ще останат в миналото! Хидратиращият тоник за лице ще подобри цялостното здраве на кожата.
24 ЧАСОВА ХИДРАТАЦИЯ: Тоникът с хиалуронова киселина Isntree е формулиран с не дразнещи, естествени съставки, осигуряващи овлажняване през целия ден и нощ. Помага за възстановяване на баланса на влага върху кожата. Хидратиращата формула ще се абсорбира дълбоко през слоя на кожата за секунди, без запушване на порите или тежко усещане.
ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЕКИ ТИП НА КОЖАТА: Овлажнителят не съдържа аромати, хипоалергични и комедогенни продукти. Тоникът Isntree е подходящ за жени, мъже и деца със суха, чувствителна, нормална и склонна към акне, старееща, мазна и нормална кожа. Този тоник за лице може да се използва след бръснене и е идеален за хидратиране на сухотата през зимата. Тоникът за лице ще остави гладка и мека текстура върху слоя на кожата.
3-СЛОЙ ЗА ПРАВЕНЕ НА КОЖАТА КАКВО СИЛКО-ГЛАДКА И МЕКА КАТО БЕБЕШКА КОЖА: Хидратиращият крем ще остави кожата толкова гладка и мека, колкото бебешката кожа. Подходящ и безопасен за по-широк диапазон от тип кожа. Тройни слоеве - Ниски х Средни х Високи молекули изграждат влага слой по слой, за да осигурят хидратация на кожата. - Плътна влажна ампулна текстура - Твърд овлажняващ ефект с плътна формула от сърцевината на кожата навън. Това е тоник за овлажняване с текстура на ампула, който съдържа пет вида ниска, средна и високомолекулна хиалуронова киселина, за да възстанови влагата в кожата, след изсушаване от външната среда.

 

Начин на употреба: След измиване на лицето вземете умерено количество върху памук или ръка и леко го потупайте по кожата, за да се абсорбира.

Isntree
Isntree е марка, която се фокусира върху запазването на естествената красота на човека чрез използването на естествени, безопасни и здравословни съставки в техните продукти за грижа за кожата. Isntree  растат заедно с потребителите си и използват естествени растителни материали.