Magne Queen Магнезиево масло

5 от 5 / 1 гласа

23.00 лв. 33.00 лв. Спестявате 10 лв.

Магнезият е един от най-важните елементи за човешкият организъм, който тялото не произвежда по естествен път. Важно за магнезия е, че е лесно усвоим дори през кожата, за това и магнезиевото масло е много подходящо за целта.

Той спомага за успокояване на мускулите, облекчаване на стреса, балансиране на минералния състав, възстановяване на организма след тренировка и е пряко свързан с производството на колаген. Ако ноктите са чупливи, косата изтънява и пада, кожата е изтощена и повяхнала, причината може да е в липсата на магнезий. Не случайно магнезият е наричан „женски минерал”, той е в помощ на дамите във всяка възраст.

Magne Queen е магнезиево масло специално разработено, за нуждите на съвременната, активна жена.  Маслото се топи по кожата и я прави кадифена и мека.

Представете си силата на чист магнезий, съчетан с нежни нотки на парфюмен аромат и

завършен с лек блясък, как озарява кожата на всяка дама по един деликатено-сексапилен начин.

Magne Queen се нанася с леки масажни движения, върху чиста кожа и попива прекрасно, което позволява максималното абсорбиране.  Не е мазен и не цапа дрехите. Може да го използвате преди да излезете на среща, след натоварен стресов работен ден

или просто за да поглезите тялото си.  Ако пък сте прекалили с тренировките, магнезият помага да се отпуснете след прекомерното натоварване. Не бива да забравяме, че много от елемента се отделя и при потенето, което прави приема му още по-важен.

Може да сложите няколко капки масло Magne Queen във ваничка с топла вода и да се поглезите като натопите краката си.

Ще получите едно истинско релаксиращо изживяване след дълъг работен ден на токчета

или активно ходене.

Формулата на Magne Queen гарантира леко и нежно докосване, за Вашата кожа и самочувствие.