Mizon Ампула за интезивно възстановяване Snail Repair Intensive Ampoule 30ml

5 от 5 / 1 гласа

45.00 лв. 55.00 лв. Спестявате 10 лв.

Състав: Snail Secretion Filtrate(4%), Water, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Glycerin, Alcohol, Panthenol, Glycereth-26, Punica Granatum Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Carbomer, Triethanolamine, Trehalose, Copper Tripeptide-1, 1,2-Hexanediol, Dextrin, Coptis Chinensis Root Extract, Vaccinium Mecrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Prunus Serotina (Wild Cherry) Fruit Extract, Human Ogliopeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Cornus Officinalis Fruit Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Caprylyl Glyocol, Ethylhexylglycerin, Tropolone, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Coptis Japonica Extract, Phenoxyethanol, Disodium EDTA.

Регенерираща интензивна грижа за кожата.

 

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule това е универсален продукт, който може да се справи с различни кожни проблеми и да предотврати появата на нови, тъй като е концентриран коктейл от лечебни вещества, които предотвратяват възпалението, подхранват кожата с влага, витамини, минерали и активни органични стимуланти.

Основни съставки: Екстракт от слуз на охлюв – има мощно подмладяващо действие, осигурява дълбоко хидратиране на епидермиса, подобрява еластичността на тъканите и премахва фините бръчки, благодарение на увеличаване на количеството еластин и колаген в тъканите. Екстрактът от слуз на охлюв помага да се справите с пигментните петна, като ги изсветлява и намалява. Съставката има и противовъзпалително и заздравяващо действие. Тя ускорява регенерирането на повредените участъци на кожата и е мощен антиоксидант, благодарение на което защитава кожата от негативното влияние на околната среда. С този серум ще получите сигурна защита от свободните радикали и процесите, оказващи разрушително влияние върху кожата. Мед трипептид – оказва антиоксидантен и подмладяващ ефект, свързва свободните радикали и събужда спящите стволови клетки. E.G.F. (епидермален растежен фактор) – помага за възстановяването на кожата на молекулярно ниво и подобрява еластичността на кожата по време на нейната хидратация, забавя процеса на стареене на кожните клетки. Аденозин – изглажда бръчките, регулира окислително възстановителните процеси в клетките на кожата, забавяйки стареенето и предпазвайки я от появата на хиперпигментация.

Подходящ за всеки тип кожа.

Ампулата многократно увеличава действието на продуктите за грижа за кожата. Може да слагате по-няколко капки от ампулата в кремове и маски.

Начин на употреба: След почистване и тонизиране на кожата и преди нанасяне на крема, нанесете няколко капки от серума върху кожата на лицето и шията. Разпределете с леки движения.