Mizon Комплект от 5 мини ампули Ampoule Set of five

5 от 5 / 1 гласа

50.00 лв. 75.00 лв. Спестявате 25 лв.

В комплекта има:

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule (9,3 мл) – високо концентриран серум (80%) с муцин на охлюв. Идеален, както за кожа, която има нужда от подмладяващ ефект или предпазване на кожата от стареене, така и за кожа с акне и последиците от него. Серумът хидратира, придава на кожата сила и еластичност, изглажда бръчките и фините линии. Благодарение на богатия си състав с епидермален фактор на растежа, пептиди, аденозин и комплекс от растителни екстракти, продуктът заздравява рани, успокоява възпаления, ускорява регенерирането на кожата, изранява релефа на кожата, изсветлява пигментации и прави тона на кожата по-ярък и свеж. Освен това предпазва кожата от негативното въздействие на околната среда.

Mizon Hyaluronic Acid 100 Ampoule (9,3 мл) – серум с хиалуронова киселина , който ще помогне за мощната хидратация с влага. Той ще възвърне на кожата еластичността и свежия цвят и има заздравяващо действие. Възстановява водния баланс в клетките на кожата и изглажда фините линии. Освен основния компонент – хиалуронава киселина, в състава на серума има и множество растителни екстракти, които подсилват действието на серума. Благодарение на него, кожата става по-сияйна, красива и хидратирана.

Mizon Collagen 100 Ampoule (9,3 мл) – серум с висока концентрация на колаген (90%), витамин В5, аденозин и пептиди – мощен продукт, който изглажда бръчките и фините линии, забавя процесите на стареене и предпазва кожата от появата на такива. Той увеличава еластичността на кожата и хидратацията ѝ. Насища клетките на кожата с влага и я защитава от загубата ѝ. Колагенът осигурява моделиране на контура на лицето и подобрява повърхностната структура на кожата.

Mizon Placenta 45 Ampoule (9,3 мл) – концентриран серум с плацента, която има антиоксиднтни и имуностимулиращи свойства. Тя е способна да блокира свободните радикали, забавя процесите на стареене. Продуктът е много успешен и в борбата с акне и последиците от него, също и в грижата към много мазна кожа. При постояна употреба, серумът намалява възпалителните процеси, порите се стягат, пигментацията се изсветлява, включително и вследствие на акне.

Mizon Night Repair Seruming Ampoule (9,3 мл) – възстановяващ нощен серум. Повдига кожата и я изглажда. Възвръща на кожата еластичността, прави я копринено мека и сияеща. При редовно използване, серумът увеличава синтеза на колаген в кожата, увеличава нейната хидратация, увеличава съдържанието на липиди и протеини в кожата, подобрява бариерната функция, намалява загубата на влага и чувствителността на кожата, стяга порите, прави кожата по-гладка и равна, намалява интензивността и размера на пигментациите.

Начин на употреба: На почистено и тонизирано лице се нанася 2-3 капки от ампула и с леки потупвания до пълна абсорбация.