Mizon Почистващи порите пилинг падове Pore Fresh Peeling Toner Pad 30pcs/200ml

0 от 5 / 0 гласа

35.00 лв. 45.00 лв. Спестявате 10 лв.

Състав: Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Panthenol, C12-14 Pareth-7, Arginine, Betaine, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Agrimonia Eupatoria Extract, Camellia Sinensis ​Leaf Extract, Disodium EDTA, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) ​Leaf Extract, Gluconolactone, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Perilla Frutescens Leaf Extract, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Silybum Marianum Seed Extract, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Broussonetia Kazinoki Root Extract, Sodium Hyaluronate, Propolis Extract, Cimicifuga Dahurica Root Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Benzyl Glycol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Ocimum Basilicum (Basil) Oil, Hamamelis Virginiana, (Witch Hazel) Leaf Extract, Hyaluronic Acid, Raspberry Ketone.

Хидратиращите пилинг тампончета Mizon Pore Fresh Peeling Toner Pad Moisture са продукт за нежно и меко почистване и обновяване на кожата.

 

Пилинг падовете ще помогнат за премахването на лющещата се и груба кожа. Те отлично освежава, хидратират и обновяват повърхността на кожата, деликатно премахвайки мъртвите клетки и кожа. След използването на пилинг тампончетата се подобрява цвета на кожата, премахват се сивкавия тон и признаците на умора, кожата се изчиства от насъбралите се замърсявания, а порите от мастните тапи и черните точки.
Пилинг падовете са напоени с есенция с балансирано рН=5,5. Те оказват хидратиращо действие и помагат за премахването на сърбеж, възпаления и зачервявания. Ето защо падовете са подходящи за всеки тип кожа, дори за постоянно раздразнена и чувствителна кожа.
Основните компоненти на пилинг падовете, които оказват пилинг ефекта са киселините, а по-конкретно АНА (Citric Acid), ВНА (салицилова киселина, получена от корена на бяла върба).
Благодарение на пилинг тампончетата Pore Fresh Peeling Toner Pad Moisture: се стартират  процесите на регенерация и синтезиране на нови клетки кожа; подобрява се кислородното дишане на кожата, тъй като след такова почистване клетките се изпълват с кислород, а старите мъртви клетки им пречат да дишат; активират се вътрешните обменни процеси; епидермисът получава допълнителни подхранващи вещества и влага; възстановява се водно-мастния баланс, който възпрепятства загубата на влага; освежава се и се изравнява цвета на кожата, отстранява се умората и сивия тон на кожата, помагат за изсветляване на нежелана пигментация; нормализира се работата на мастните жлези и се намалява отделянето на себум; почистват се порите (мастни тапи, черни точки, бели точки); размерът на порите намалява и се предотвратява бързото запушване на порите с кожен себум; кожата се справя по-лесно с всякакъв вид пъпки, акне, затворени и отворени комедони, набъбване под кожата, предотвратява се и нова поява; оказва се тонизиращо действие върху кожата, подобрява се текстурата на кожата.
Комплексът растителни екстракти (женско биле, камелия, портокал, маслина, лавандула и др.) за кратък период от време премахва раздразненията и зачервяванията на кожата, оказвайки противовъзпалителен, антибактериален ефект и мощна хидратация, възпрепятства размножаването на патогенни микроби, предизвикващи различни възпалителни процеси.
Резултат от използването на падовете Mizon Pore Fresh Peeling Toner Pad Calming: кожата става гладка и мека; възстановява се водния и мастния баланс, премахва се сухотата, опъването на кожата в следствие на сухота, абсорбира се излишният кожен себум; порите стават по-чисти, по-малко забележими и дълбоки; цвета на кожата става по-ярък, равен и здрав; намаляват се възпаленията.
Пилинг падовете са кръгли дискове направени от памук. Тампоните са двустранни и зашити по краищата така, че да има джобче за пръстите за по-лесно и удобно използване. Тампоните имат неравен релеф, който помага за изглаждането на повърхността на кожата. Пилинг падовете са опаковани в кръгло бурканче с херметична капачка. 

Продуктът е подходящ за всеки тип кожа.

Начин на употреба: Използвайте продукта като първа стъпка след почистване. Избършете лицето с едно тампонче, като отделите повече внимание на проблемните зони. Продуктът е без измиване и се използва вместо тонер. Използвайте го по веднъж на ден. Продължете с останалите стъпки.