Mizon Почистващ порите гел pore fresh mild acid gel cleanser 200ml

0 от 5 / 0 гласа

35.00 лв. 45.00 лв. Спестявате 10 лв.

Състав: Water, Lauryl Hydroxysultaine, Sodium Chloride, Acrylates Copolymer, Potassium Cocoyl Glycinate, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Potassium Cocoate, Alcohol, Potassium Benzoate, Citric Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Houttuynia Cordata Powder, Disodium EDTA, Hexylene Glycol.

Mizon Pore Fresh Mild Acid Gel Cleanser е гел пяна, който помага за премахване на грима, отпадъците от порите и мъртвите кожни клетки. Екстрактът от Houttuynia насърчава детоксикацията на кожата благодарение на богатите си полифенол и аминокиселина. Също така съдържа масло от листа на розмарин за хидратиране на кожата, като същевременно подобрява еластичността на кожата.

Опростете почистващия си ритуал с почистващ гел с мека киселина Mizon Pore, има перфектното ph - 5,5. Изцяло задължителният почистващ препарат е достатъчно силен, за да поеме задължението да разтваря грима и замърсяванията през деня. Комбинирайте това с антибактериалните, противовъзпалителни и антиоксидантни свойства на екстракта от Houttuynia cordata, формулата ограничава всички бактерии и мръсотия, които могат да причинят акне и черни точки. Маслото от листа на розмарин действа двойно, за да укрепи бариерата на кожата и да регулира баланса между масло и влага, за да отблъсне по-нататъшното увреждане на свободните радикали, има мощно антисептично и противомикробно действие, нежно успокоява раздразнената кожа, намалява възпаленията и сърбежа, подобрява кръвообръщението. Съдържа и лимонена киселина, която омекотявя и премахва мъртвата кожа и клетки от повърхността на кожата, подобрява състоянието на проблемната кожа, изравнява тона на кожата на лицето, прави я гладка и еластична, защитава от фотостареене, изсветлява пигментации от всякакъв род, хидратира кожата. Стимулира синтеза на колагеновите и еластиновите влакна.

Хипоалергенно и дерматологично тествано, този гел е без изкуствени аромати, така че кожата ви да не се възпали или раздразни.

Продуктът не предизвиква дразнене и алергични реакции дори при най-чувствителната кожа.

Начин на употреба: Изпомпайте 1-2 пъти и направете гела на пяна. Масажирайте кожата с нея 1-2 минути и измийте с топла вода.