Mizon Слънцезащитен крем с Центела Азиатика Cicaluronic Non-Nano Sunblock SPF50+ PA+++ 50ml

5 от 5 / 1 гласа

42.00 лв. 52.00 лв. Спестявате 10 лв.

Лек слънцезащитен крем със защита SPF50 + PA +++ успокоява и хидратира кожата, която е раздразнена поради излагане на слънце. Формулиран с центела азиатска, хиалуронова киселина и натурални растителни екстракти.

Mizon Cicaluronic Non-Nano Sunblock SPF50 + PA +++ е хипоалергичен слънцезащитен крем, единствен по рода си с екстракт от центела азиатика и 5 вида хиалуронова киселина.
Формулиран за чувствителна и суха кожа, Mizon Cicaluronic Non-Nano Sunblock SPF50 + PA +++ поддържа кожата здрава и спокойна, защитена от вредните и стареещи UV лъчи с SPF50 + PA +++. Освен това е ненано и нелепнещ, идеално за наслояване, тъй като не се натрупва под кожата, когато се използва с други продукти за грижа за кожата и грим. За успокояващ ефект в сместа има екстракт от центела азиатика, за да облекчи зачервяването и да забави щетите, причинени от външни агресори. След това 5-кратната хиалуронова киселина помага за укрепване на естествената бариерна функция на кожата, като същевременно доставя основна доза хидратация. Смес от алое, краставица, зелен чай и билки допълнително подобрява цялостния вид на кожата.

Основни съставки: Екстракт от центела азиатика – има мощни лечени свойства, благодарение на уникалният си състав. Също така има и противовъзпалителни и заздравяващи свойства. Спомага възстановяването на бариерните свойства на кожата и задържането на влага. Екстрактът намалява чувствителността на кожата, намалява подпухналостта. 5 вида хиалуронова киселина с различни молекули – образуват защитен слой върху кожата, който запазва влагата в слоевете на кожата, нормализират омазняването, изглаждат бръчиците, подобряват еластичността на кожата и регенерацията на клетките. Екстракт от алое – хидратира кожата и поддържа нивото на влага в нея, успокоява чувствителната и раздразнената кожа и премахва възпалителните процеси, активизира регенерацията на клетките в кожата, увеличава тонуса ѝ, има антиоксидантно действие, стимулира синтеза на колаген и еластин. Екстракти от лайка и зелен чай – ефикасно се борят с възпаленията, ускоряват обмена на вещества, снабдяват клетките на кожата с кислород, нормализират кръвоснабдяването, предпазват от свободните радикали, почистват порите, подобряват локалния имунитет на кожата.

 

Начин на употреба: Нанася се като последна стъпка от дневният ритуал, след крема, за лице, който използвате.