NutriDyn Fruits and Greens – Berry Flavour (Плодове и зеленолистни с вкус на горски плодове) ~30 дози

5 от 5 / 1 гласа

135.00 лв. 155.00 лв. Спестявате 20 лв.

Съставките в NutriDyn Fruits and Greens Berry подпомагат общото здраве и жизнеността по различни начини. Основните ползи включват:

  • Подпомага здравословната функция на стомашно-чревния тракт и храносмилането
  • Подпомага хормоналния баланс, здравословния липиден профил и енергийните нива, както и функцията на имунната система
  • Антиоксидантен ефект на над 20 порции чисти плодове и зеленчуци само в една порция
  • Съдържа патентовани смеси от суперхрани, пробиотици, фибри и ключови храносмилателни ензими
  • Повишава енергията и тонуса
  • Естествено алкализира организма
  • Подпомага здравословното усвояване на хранителните вещества и функцията на стомашно-чревния тракт
  • Вкусен в напитки и смутита с 12 освежаващи вкуса

NutriDyn Fruits & Greens е лесна за смесване, страхотна на вкус, богата на хранителни вещества суперхрана с пълноценни хранителни концентрати, предназначена да осигури синергично фитонутриентно хранене. Тя осигурява супер комбинация от 100% натурални плодови и зеленчукови екстракти, витамини, ензими и симбиотична чревна флора – богати на антиоксиданти, лигнани и фитонутриенти.

  • Съдържа патентовани смеси на органични супер-храни
  • Без пшеница, консерванти или мононатриев глутамат
  • Без стимуланти или кофеин
  • Без добавена захар
  • Без глутен
  • Подходяща за вегетарианци и вегани

Как действат съставките в NutriDyn Fruits and Greens Berry?

Микронутриенти на растителна основа

Микронутриентите, за разлика от макронутриентите, са хранителни вещества, от които живите същества се нуждаят в относително малки количества за поддържане на здравето и правилното функциониране. Те включват вещества като витамини, минерали и полифеноли (всички те могат да изпълняват антиоксидантна роля в организма).
Нашите плодови и зеленчукови концентрати осигуряват важни витамини, минерали и полифеноли, за да подкрепят имунната система срещу ежедневната борба със свободните радикали.
NutriDyn Fruits and Greens извлича своите витамини, минерали, полифеноли и други антиоксиданти изключително от пълноценни хранителни концентрати, за да насърчи ефективното им усвояване и използване от организма. Погрижихме се също така да пропуснем основните алергени, консерванти, добавени захари и стимуланти, които могат да предизвикат дразнене при чувствителните хора.

Фибри, пребиотици и храносмилателни ензими

Нашата патентована смес от фибри подпомага растежа на полезните за стомашно-чревния тракт (СЧТ) бактерии. Тези съставки са и нискокалорични и доказано поддържат здравословни нива на липидите, кръвната захар и храносмилането. NutriDyn Fruits and Greens съдържа полезни фибри, които действат като пребиотици, за да подхранват стомашно-чревния тракт и да осигуряват непрестанна енергия през целия ден. Погрижили сме се да включим и важни ензими за подпомагане на усвояването и извличането на полезните вещества от храните.

Пробиотична формула

Човешкият стомашно-чревен тракт съдържа почти три килограма бактерии, съставени от 1000 или повече различни вида – и множество ензими, които ни помагат да смиламе и усвояваме полезните вещества от храната. Здравият стомашно-чревен тракт е от решаващо значение за правилното функциониране на ендокринната система, за поддържане на имунната система и дори за регулиране на телесното тегло. Освен това добрите микроби от стомашно-чревния тракт действат като бариера срещу нежеланите микроби и подпомагат усвояването на жизненоважните хранителни вещества от храната.
Мощната смес от 4 щама пробиотици на NutriDyn Fruits and Greens е разработена така, че да насърчава растежа на здравословни бактерии в стомашно-чревния тракт.

NutriDyn Fruits and Greens Berry – Смес от суперхрани, богата на ключови микроелементи, пробиотици и фибри за оптимизиране на храненето

NutriDyn Fruits and Greens е първокласна хранителна добавка, богата на хранителни вещества, която осигурява мощен антиоксидантен ефект, чувство за ситост, дълготрайна енергия и подкрепа за здрава храносмилателна система. Освен това тя се смесва лесно в течност или храна и се предлага в няколко вкусни варианта, които със сигурност ще задоволят вкуса ви!

Създаването на истински продукт от типа „суперхрана“ изисква дълбоко разбиране на биологичните процеси, които определят нашето здраве, дълголетие и благополучие. За щастие, ние сме свършили тази работа, за да не се налага вие да я вършите. Опаковката ни представя някои от страхотните суперхрани, които се съдържат в NutriDyn Fruits and Greens. Ето някои от ползите:

Годжи Бери

Известен още като Лициум бери, този плод съдържа повече желязо от спанака и повече витамин С от портокалите (на порция). Годжи е богато и на зеаксантин – химично вещество, близко до лутеина, което поддържа зрението добро. Освен това е доказано, че годжи има положително въздействие върху имунната система и възпаленията.

Нар

Този богат на антиоксиданти плод е богат на витамин С, витамин К, полифеноли и калий. Изследванията показват, че консумацията на нар може да подпомогне здравословното кръвно налягане и сърдечносъдовата функция чрез насърчаване на здравата ендотелна функция.

Кейл

Този сорт зеле съдържа изумително количество микроелементи – над 100% от дневната доза витамин С, витамин А и витамин К на 100 грама. Зелето съдържа и клас редки съединения, наречени глюкозинолати, които помагат за детоксикацията на организма, като активират важни ензими.

Акай

Това плодче може да е малко по размер, но съдържа несравнимо количество антоцианини. Антоцианините са група антиоксиданти, открити в растенията, за които е доказано, че поддържат здравословни нива на липидите в кръвта. Те помагат и за храносмилането, загубата на тегло, имунитета, енергийните нива и дълголетието.

Куркума

Това многогодишно растение придава на ястията с къри характерния им вкус и златист цвят. Благодарение на уникалните си съединения, наречени куркуминоиди, куркумата се използва в традиционната медицина в Азия от хиляди години. Куркуминоидите действат като антиоксиданти и подпомагат имунната система. Изследванията сочат също, че куркуминът може да помогне за поддържане на добро кръвообращение и за здравето на ставите.

Хлорела

Хлорела е изключително богато на хранителни вещества водорасло, съдържащо голямо количество витамини А, В1, В2, В3 и В6. То е и богат източник на жизненоважни минерали, като калций, желязо, магнезий, фосфор и цинк. Последните клинични проучвания показват, че може да поддържа нормално кръвно налягане, нивата на липидите в кръвта, да подобрява функцията на имунната система и да подпомага заздравяването на рани.

Нони

Този цъфтящ вечнозелен храст от векове се използва в традиционната китайска медицина за подпомагане на стомашно-чревната функция. Нони съдържа голямо количество алкалоиди – съединения, които спомагат за понижаване на рН на кръвта и поддържане на алкално състояние; освен това алкалоидите имат различни полезни свойства за хората, особено по отношение на съдовата и имунната функция.

Малина

Малината съдържа множество мощни фитохимикали с терапевтични свойства за човешкия организъм. Такива фитохимикали включват елагова киселина, катехини и кверцетин, за които е доказано, че поддържат здравословен възпалителен отговор. Освен това малините са богати на важни микроелементи, като витамин С, фолиева киселина, желязо, мед и магнезий.

Келп

Келп е голямо кафяво водорасло, богато на микроелементи като калий, магнезий, калций и желязо. То осигурява голямо количество йод и подпомага храносмилането.

Мангостин

Този бял, месест плод е известен със своя освежаващ вкус и изобилие от микроелементи, особено магнезий и манган (които обикновено липсват в типичната западна кухня). Доказано е, че полифенолите (наречени ксантоноиди) подпомагат здравословното функциониране на имунната система, панкреаса и сърдечносъдовата система.