NutriDyn Fruits and Greens – Grape Flavour (Плодове и зеленолистни с вкус на грозде) ~30 дози

5 от 5 / 1 гласа

135.00 лв. 155.00 лв. Спестявате 20 лв.

Съставките в NutriDyn Fruits and Greens Grape подпомагат общото здраве и жизнеността по различни начини. Основните ползи включват:

  • Подпомага здравословната функция на стомашно-чревния тракт и храносмилането
  • Подпомага хормоналния баланс, здравословния липиден профил и енергийните нива, както и функцията на имунната система
  • Антиоксидантен ефект на над 20 порции чисти плодове и зеленчуци само в една порция
  • Съдържа патентовани смеси от суперхрани, пробиотици, фибри и ключови храносмилателни ензими
  • Повишава енергията и тонуса
  • Естествено алкализира организма
  • Подпомага здравословното усвояване на хранителните вещества и функцията на стомашно-чревния тракт
  • Вкусен в напитки и смутита с 12 освежаващи вкуса
  • 1 лъжичка от добавката с вкус на грозде:

    Калории 38
    Общо мазнини 0гр.
    Общо въглехидрати 9гр.
    От които захари 3гр.
    Фибри 0.5гр.
    Протеин 0гр.
    Витамин С 150мг.
    Натрий 0.03мг.

    Съставки:

    SuperFruitoxTM смес от плодови антиоксиданти – 2.92 гр.
    Прах от малина, прах от черна малина, прах от къпини, прах от папая, прах от сини сливи, прах от ягоди, прах от червена боровинка, прах от киви, прах от диня, екстракт от нар, кверцетин дихидрат, екстракт от гроздови семена, екстракт от листа на синя боровинка, прах от Ацерола, екстракт от боровинки, бромелаин, екстракт от черни череши, прах от био акай бери, прах от био нар, прах от био малини, прах от био боровинки, прах от сини боровинки, лиций, (годжи бери) прах от мангостин, прах от Нони.

    Ензими за храносмилане и живи култури – 2.4 гр.
    Фруктоолигозахариди, Lactobacillus acidophilus, протеаза, амилаза, липаза, целулаза, папаин, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve

    Смес от зеленчукови антиоксиданти – 2.03 гр.
    Прах от морков, прах от цвекло, прах от репички, прах от листа на лилаво зеле, екстракт от корен на японска фалопия,екстракт от листа на зелен чай, прах от джинджифил, екстракт от куркума, прах от листа на кейл, прах от келп, прах от хлорела с разбита клетъчна стена, прах от алфа-алфа, прах от спирулина, прах от глава на броколи

    Смес от фибри – 1.73 гр.
    Прах от овесени трици, прах от ябълков плод, прах от листа на алое вера, екстракт от плода на сини сливи

    Други съставки:

    Стевиол гликозиди, натурални овкусители, лимонена киселина, аскорбинова киселина

    Съдържанието се продава в тегловни, а не обемни единици. Възможно е утаяване при транспортиране.  След отваряне, съхранявайте в хладилник за максимална свежест.

NutriDyn Fruits & Greens е лесна за смесване, страхотна на вкус, богата на хранителни вещества суперхрана с пълноценни хранителни концентрати, предназначена да осигури синергично фитонутриентно хранене. Тя осигурява супер комбинация от 100% натурални плодови и зеленчукови екстракти, витамини, ензими и симбиотична чревна флора – богати на антиоксиданти, лигнани и фитонутриенти.

  • Съдържа патентовани смеси на органични супер-храни
  • Без пшеница, консерванти или мононатриев глутамат
  • Без стимуланти или кофеин
  • Без добавена захар
  • Без глутен
  • Подходяща за вегетарианци и вегани
  • Дозировка:

    Смесете 1 лъжичка в 250 мл. вода и пийте веднъж дневно, или съгласно съветите на вашия лекар.

    Съхранение:

    След отваряне съхранявайте в хладилник за максимална свежест.

    ВНИМАНИЕ:

    Не превишавайте препоръчителния дневен прием.

    При бременност, кърмене или прием на лекарства, преди употреба се консултирайте с вашия лекар.

    Пазете от достъпа на деца

    Хранителните добавки не заместват разнообразно и балансирано хранене.

    Не са наблюдавани странични ефекти, ако се употребява съгласно препоръките.

Как действат съставките в NutriDyn Fruits and Greens Grape?

Микронутриенти на растителна основа

Микронутриентите, за разлика от макронутриентите, са хранителни вещества, от които живите същества се нуждаят в относително малки количества за поддържане на здравето и правилното функциониране. Те включват вещества като витамини, минерали и полифеноли (всички те могат да изпълняват антиоксидантна роля в организма).
Нашите плодови и зеленчукови концентрати осигуряват важни витамини, минерали и полифеноли, за да подкрепят имунната система срещу ежедневната борба със свободните радикали.
NutriDyn Fruits and Greens извлича своите витамини, минерали, полифеноли и други антиоксиданти изключително от пълноценни хранителни концентрати, за да насърчи ефективното им усвояване и използване от организма. Погрижихме се също така да пропуснем основните алергени, консерванти, добавени захари и стимуланти, които могат да предизвикат дразнене при чувствителните хора.

Фибри, пребиотици и храносмилателни ензими

Нашата патентована смес от фибри подпомага растежа на полезните за стомашно-чревния тракт (СЧТ) бактерии. Тези съставки са и нискокалорични и доказано поддържат здравословни нива на липидите, кръвната захар и храносмилането. NutriDyn Fruits and Greens съдържа полезни фибри, които действат като пребиотици, за да подхранват стомашно-чревния тракт и да осигуряват непрестанна енергия през целия ден. Погрижили сме се да включим и важни ензими за подпомагане на усвояването и извличането на полезните вещества от храните.

Пробиотична формула

Човешкият стомашно-чревен тракт съдържа почти три килограма бактерии, съставени от 1000 или повече различни вида – и множество ензими, които ни помагат да смиламе и усвояваме полезните вещества от храната. Здравият стомашно-чревен тракт е от решаващо значение за правилното функциониране на ендокринната система, за поддържане на имунната система и дори за регулиране на телесното тегло. Освен това добрите микроби от стомашно-чревния тракт действат като бариера срещу нежеланите микроби и подпомагат усвояването на жизненоважните хранителни вещества от храната.
Мощната смес от 4 щама пробиотици на NutriDyn Fruits and Greens е разработена така, че да насърчава растежа на здравословни бактерии в стомашно-чревния тракт.

NutriDyn Fruits and Greens Grape – Смес от суперхрани, богата на ключови микроелементи, пробиотици и фибри за оптимизиране на храненето

NutriDyn Fruits and Greens е първокласна хранителна добавка, богата на хранителни вещества, която осигурява мощен антиоксидантен ефект, чувство за ситост, дълготрайна енергия и подкрепа за здрава храносмилателна система. Освен това тя се смесва лесно в течност или храна и се предлага в няколко вкусни варианта, които със сигурност ще задоволят вкуса ви!

Създаването на истински продукт от типа „суперхрана“ изисква дълбоко разбиране на биологичните процеси, които определят нашето здраве, дълголетие и благополучие. За щастие, ние сме свършили тази работа, за да не се налага вие да я вършите. Опаковката ни представя някои от страхотните суперхрани, които се съдържат в NutriDyn Fruits and Greens. Ето някои от ползите:

Годжи Бери

Известен още като Лициум бери, този плод съдържа повече желязо от спанака и повече витамин С от портокалите (на порция). Годжи е богато и на зеаксантин – химично вещество, близко до лутеина, което поддържа зрението добро. Освен това е доказано, че годжи има положително въздействие върху имунната система и възпаленията.

Нар

Този богат на антиоксиданти плод е богат на витамин С, витамин К, полифеноли и калий. Изследванията показват, че консумацията на нар може да подпомогне здравословното кръвно налягане и сърдечносъдовата функция чрез насърчаване на здравата ендотелна функция.

Кейл

Този сорт зеле съдържа изумително количество микроелементи – над 100% от дневната доза витамин С, витамин А и витамин К на 100 грама. Зелето съдържа и клас редки съединения, наречени глюкозинолати, които помагат за детоксикацията на организма, като активират важни ензими.

Акай

Това плодче може да е малко по размер, но съдържа несравнимо количество антоцианини. Антоцианините са група антиоксиданти, открити в растенията, за които е доказано, че поддържат здравословни нива на липидите в кръвта. Те помагат и за храносмилането, загубата на тегло, имунитета, енергийните нива и дълголетието.

Куркума

Това многогодишно растение придава на ястията с къри характерния им вкус и златист цвят. Благодарение на уникалните си съединения, наречени куркуминоиди, куркумата се използва в традиционната медицина в Азия от хиляди години. Куркуминоидите действат като антиоксиданти и подпомагат имунната система. Изследванията сочат също, че куркуминът може да помогне за поддържане на добро кръвообращение и за здравето на ставите.

Хлорела

Хлорела е изключително богато на хранителни вещества водорасло, съдържащо голямо количество витамини А, В1, В2, В3 и В6. То е и богат източник на жизненоважни минерали, като калций, желязо, магнезий, фосфор и цинк. Последните клинични проучвания показват, че може да поддържа нормално кръвно налягане, нивата на липидите в кръвта, да подобрява функцията на имунната система и да подпомага заздравяването на рани.

Нони

Този цъфтящ вечнозелен храст от векове се използва в традиционната китайска медицина за подпомагане на стомашно-чревната функция. Нони съдържа голямо количество алкалоиди – съединения, които спомагат за понижаване на рН на кръвта и поддържане на алкално състояние; освен това алкалоидите имат различни полезни свойства за хората, особено по отношение на съдовата и имунната функция.

Малина

Малината съдържа множество мощни фитохимикали с терапевтични свойства за човешкия организъм. Такива фитохимикали включват елагова киселина, катехини и кверцетин, за които е доказано, че поддържат здравословен възпалителен отговор. Освен това малините са богати на важни микроелементи, като витамин С, фолиева киселина, желязо, мед и магнезий.

Келп

Келп е голямо кафяво водорасло, богато на микроелементи като калий, магнезий, калций и желязо. То осигурява голямо количество йод и подпомага храносмилането.

Мангостин

Този бял, месест плод е известен със своя освежаващ вкус и изобилие от микроелементи, особено магнезий и манган (които обикновено липсват в типичната западна кухня). Доказано е, че полифенолите (наречени ксантоноиди) подпомагат здравословното функциониране на имунната система, панкреаса и сърдечносъдовата система.