Probident Уред за почистване език

5 от 5 / 2 гласа

12.00 лв. 15.00 лв. Спестявате 3 лв.

Започнете деня с лекота и удобство с Probident Уреда за Почистване на Език от неръждаема медицинска стомана.

Знаете ли, че до 85-90% от хората, които имат проблеми с лошия дъх, могат да свържат причината с бактериите, настанили се на повърхността на езика? Тези същи бактерии са известни с ролята си в гингивита, натрупването на плака и разрушаването на зъбите.

Редовното почистване на езика с Probident уреда за почистване на език помага за премахване на бактерии, плака, частици храна и други остатъци от повърхността на езика ви. Тя е надежден страж на здравето на венците и верен съюзник в борбата с неприятния проблем с лошия дъх.

Ето как се използва: Започнете деня си, като изплакнете устата си с малко вода, за да навлажните езика си. Вземете Probident уреда за почистване на език и го поставете нежно в задната част на езика си. Сега направете четири нежни движения от задната част на езика си към предната, за да премахнете всякакви бактерии, плака, частици храна или остатъци. Изплакнете почистващият уред за език от неръждаема стомана с вода, за да го поддържате чист и готов за следващото използване. Завършете утрешната си рутина с Probident Пробиотична паста за зъби за балансирана устна флора, свеж дъх, здрави зъби и венци!

Ползите от почистване на езика!

Насладете се на дълбоко почистване, което премахва бактериите и остатъците от храна!

  • Най-доброто решение за лошия дъх,
  • Почиства езика от токсини и остатъци от храна,
  • Подобрете своя вкусов усет,
  • Лесна употреба с гъвкав дизайн,
  • Дълготрайна употреба с медицинска неръждаема стомана, защото знаем, че трябва да запазим околната среда!