Professional Hair Recovery Kit PROGRAM SP55 + Дермаролер 0,5 мм

5 от 5 / 1 гласа
499.00 лв. 620.00 лв. Спестявате 121 лв.

Комплектът съдържа:

7 седмичен професионален комплект за възстановяване на косата

– 5 флакона (5мл) – нанасят се с дермаролер 0.5мм по 1 флакон на всеки 10 дни;
– 10 ампули (2мл) – прилагат се с нежни масажиращи движения по 1 ампула на всеки 3 дни;
– 1 лосион (50 ml) – нанася се ежедневно с лек масаж;

Професионалният комплект за възстановяване на косата Professional Hair Recovery Kit PROGRAM SP55  включва устройство за безопасно отваряне на ампулите и апликатор за ампули и за флакони. В кутията ще намерите протокола на приложение, както и препоръки и схема за ползване.

 

Схема на програмата Professional Hair Recovery Kit PROGRAM SP55

 

Добре е да знаете …

Продуктите Pharma Hermetic, произведени в Барселона, Испания, подходящи са за хора от всички възрасти, които са изправени пред проблема косопад или проблеми, свързани с растежа на косата.

Интерлевкин 6 (IL6) е възпалителен цитокин, който присъства в повечето случаи на косопад. Когато косата започне да пада, концентрацията и активността на IL6 се повишава. Инхибирането на IL6 близо до областта на космения фоликул е основният фокус на медицинското лечение в продължение на много години.

Целта на здравословното и синергично използване на протокол за лечение с Pharma Hermetic – HRP е да се намали възпалението в космения фоликул и да се позволи на съдържанието на продуктите  да проникне в скалпа, за да подпомогне работата на стволовите клетки. Ако коренът на косъма е жизнеспособен, подпомагането на стволовите клетки ще завърши с производството на нови космени клетки и ще ги активира. Една от целите на терапията с SP55  е да се намали възпалението и по този начин да се предложат жизненоважни хранителни вещества за по-здрава, по-силна и по-гъста коса.

 

Дермаролер 0,5 мм

Дермаролер 0,5 мм се използва за грижа за кожата в домашни условия. Микроубожданията стимулират образуването на колаген и усвояването на козметичните гелове и серуми.

Ролерът е снабден с микро игли, които преминават по повърхността на кожата и безболезнено проникват навътре в нея. Устройството стимулира образуването на колаген. Серумите, маслата и геловете се абсорбират много по-ефективно.

1. Дезинфекцирайте микро-иглите за 15 минути в спирт;
2. Търкаляйте валяка върху скалпа: хоризонтално и вертикално;
3. Повторете по 3-7 пъти във всяка посока;
4. Не натискайте прекалено силно;
5. След употреба почистете дермаролера;
6. Потопете за около 7-8 минути в 75% алкохол или дезинфекцирайте с ултравиолетова светлина за около 45 минути. Не използвайте пара, стерилизация на висока температура и автоклав;

Брой на иглите – 540.
Дължина – 0,5 мм

 

Важно!

Консултирайте се с вашия лекар, ако имате чувствителна кожа;
Не преотстъпвайте ролера на друг човек;
Поддържайте микро-иглите чисти;
Съхранявайте далече от деца.

ПРОМО ПАКЕТ

7 седмичен комплект против косопад и за интензивно възстановяване на косата + Дермаролер 0,5 мм

ОПИСАНИЕ

Подобрената формула на комплект за интензивно възстановяване на косата Professional Hair Recovery Kit PROGRAM SP55, представлява по-мощна формула в сравнение със стандартното лечение с Pharma Hermetic с ампули и се препоръчва за по-тежки случаи на косопад.

Професионален комплект Professional Hair Recovery Kit PROGRAM SP55 предлага козметично лечение за растеж на косата в домашни условия, без странични ефекти и без инжекции и с трайни резултати. Терапията засилва растежа на косата и активира спящите фоликули благодарение на ефективните си активни съставки. Осигурява всички необходими хранителни вещества за възстановяване на отслабената и чуплива коса. След процедурата косата е по-плътна и по-обемна.

Терапията е подходяща е и след трансплантация на коса.

Professional Hair Recovery Kit PROGRAM SP55 предлага много по-добро съотношение цена/ефективност с сравнение на други подобни продукти на пазара.

 

Защо програмата се казва SP55

Нова формула с 10 пептида!

SP означава „суперпептиди“, а числото 55 представя броя на аминокиселините, които се съдържат в основните активни съставки на програмата.

 

Механизъм на действие

Механизмът на действие на основните съставки на HRP SP55 е да блокира производството на дихидротестостерон (DHT), отговорен за почвата на косопад чрез понижаване на 5-α редуктазата. Увеличава се активността на теломеразата в стволовите клетки на косата.

След 7 седмици интензивно лечение, косата придобива здрави и красив външен вид.

Повече от 150 различни аминокиселини, 8 растителни екстракта и 10 активни съставки правят нашата формула уникална за възстановяване на тънката и слаба коса без инжекции, без странични ефекти и с трайни резултати.

Предотвратяването на косопада се случва по два начина – увеличаване на продължителността на живота на стволовите клетки на косата и балансиране на храненето на скалпа.

SP55 е актуално решение, предназначено за хора, страдащи от косопад, за да поддържа здрави стволовите клетки във фоликула.