Spectrum AR 60 меки капсули

5 от 5 / 1 гласа

99.00 лв. 120.00 лв. Спестявате 21 лв.

1 мека капсула съдържа:

Съставка Количество
Екстракт от джинджифил (стандартизиран до 5% джинджероли) 300 мг.
Масло от мащерка (стандартизирано до 55 мг. в една доза) 200 мг.
Масло от листа на карамфил 100 мг.
Масло от риган (стандартизирано до 55 мг. карвакрол в една доза) 125 мг.
Екстракт от листа на градински чай 75 мг.
Екстракт от лимонов балсам 50 мг.

Съставки:

Капсула: желатин; масло от мащерка (Thymus vulgaris), масло от риган(Origanum vulgare), глицерин, масло от листа на карамфил (Syzgium aromaticum), екстракт от листа на градински чай (Salvia officinalis), екстракт от листа на лимонов балсам (Melissa officinalis), масло от оризови трици, пчелен восък, сух екстракт от джинджифил (Zingiber officinale), силициев диоксид, слънчогледов лецитин, оцветяване: куркума

Spectrum AR

60 меки капсули

Spectrum AR комбинира мощни екстракти от джинджифил, градински чай, лимонов балсам, мащерка, карамфил и риган.

  • Без глутен. Не съдържа млечни продукти, соя, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти
  • Spectrum AR комбинира мощни екстракти от джинджифил, градински чай, лимонов балсам, както и масла от мащерка, карамфил и риган за подкрепа на редица стомашно-чревни проблеми.

    Spectrum AR е мощна хранителна добавка, където са комбинирани масла и екстракти от семейството на ароматна мента заедно с джинджифил и карамфил. Маслото от мащерка и екстрактът от джинджифил са доминиращите съставки, познати със свойството си помагат на храносмилането. Уникалната и специфична комбинация от екстракти и масла събрана във формулата на Spectrum AR помага за поддържане на здравето на стомашно-чревния тракт въз основа на техните силни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Употреба за възрастни:

По една мека капсула три пъти на ден преди или по време на хранене с пълна чаша вода. Не превишавайте препоръчителния дневен прием. Хранителните добавки не заместват разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.

Съхранение:

Да се съхранява на хладно и сухо място.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Не употребявайте по време на бременност или кърмене.

Глътнете капсулата цяла, не я отваряйте и не я дъвчете. Ако получите стомашен дискомфорт или рефлукс, прекратете употребата.

Пазете далеч от достъпа на малки деца.