Swiss Energy Antistress Витамини при стрес х30 капсули

5 от 5 / 1 гласа

29.00 лв. 39.00 лв. Спестявате 10 лв.

Магнезий 500 mg

Витамин В6 5 mg

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

  • Съдейства за преодоляването на симптомите на стрес
  • Нано капсули с удължено освобождаване
  • Съдържа магнезий и витамин В6, които подкрепят функциите на нервната система
  • Swiss Energy Antistress е висококачествена хранителна добавка, която съдейства за преодоляването на симптомите на стрес. Суис Енерджи Антистрес са нано капсули с удължено освобождаване, които съдържат магнезий и витамин В6, които подкрепят функциите на нервната система. Приемът на добавката съдейства за справянето с нервното напрежение и намалява симптомите на умора и отпадналост като съдейства за енергийния метаболизъм на тялото.

    Swiss Energy е марка хранителни добавки, която се стреми да предложи оптимална грижа за здравето като използва висококачествени съставки в производството на витамини. Продуктите от портфолиото й са важни компоненти на активния живот, полезни за профилактика на заболявания и при спортни режими. Те също така помагат за поддържане на максимално ниво на здраве и енергия в извънредни ситуации като стрес на работа или при много интензивен живот.

    Производител: SWISS ENERGY PHARMA GmbH, Швейцария.

Марка Swiss Energy
Лечение/профилактика Безсъние и стрес, Нервна система, Стрес
За кого Възрастни
Вид витамин Витамин Б6 Пиридоксин
Тип продукт Капсули
Група минерали Магнезий