The Skin House Почистваща вода с оризови трици Rice Active Cleansing Water 150ml

5 от 5 / 1 гласа

27.00 лв. 39.00 лв. Спестявате 12 лв.

Състав: Water, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Dipropylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Butylene glycol, 1,2-Hexanediol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Titanium Dioxide, Anthemis Nobilis Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, soap berry extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Disodium EDTA, Parfum.

Активна почистваща вода за отсраняване на грим на основата на оризови трици от известната южнокорейска марка козметика The Skin House.

 

Това средство за отстраняване на грим е невероятен продукт за почистване на кожата и премахване на грим, чиято комбинация от мекота и ефективност ще бъде оценена от хората с чувствителни и алергични типове кожа. Продуктът има водна, незалепваща текстура, която не оставя никакъв дискомфорт след употреба. Резултатът от използването на тази течност ще бъде почистена и овлажнена кожа, която не изпитва и най-малкия дискомфорт или раздразнение. Продуктът съдържа такива лечебни съставки като екстракти от папая, ацерола, камелия, манго, оризови трици и масло от чаено дърво. Това осигурява отличния му омекотяващ, тонизиращ, овлажняващ, противовъзпалителен, бактерициден и анти-стареещ ефект върху епидермиса. Ежедневната употреба на продукта не само ще премахне дори най-устойчивия грим без дразнене, но и ще придаде на кожата по-добре поддържан, здрав, сияен вид, както и ще облекчи зачервяването, сухотата и възпалението. Поглезете кожата си с високоефективен билков продукт с този препарат за грим от The Skin House!
Екстракт от чаено дърво-има широкоспектърен антисептичен и противовъзпалителен агент, предотвратява появата на акне и възпаление и намалява тяхната видимост.
Екстракт от авокадо - ефективно премахва проблемите с повишена сухота и лющене на кожата. Маслото от авокадо се използва и като средство, което предпазва добре кожата от негативните ефекти на ултравиолетовите лъчи. Съдържа витамини F, E, B и D, прониква в дълбоките слоеве на кожата.
Екстракт от папая - съдържа специален ензим папаин, който насърчава разрушаването на кератина, като по този начин улеснява ексфолирането на мъртвите кожни клетки на епидермиса и осигурява нежно и дълбоко почистване на кожата, стимулира клетъчното обновяване и регенерация.

Оризовата активна почистваща вода е оборудвана с удобен дозатор, с който лесно можете да използвате само необходимото количество продукт.

Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Сипете няколко капки върху памучен тампон и нанесете по цялото лице, за да го почистите и подготвите за следващите продукти.