The Skin House Регенираща кожата емулсия с лифтинг ефект Wrinkle Away Ferment Emulsion 150ml

0 от 5 / 0 гласа

47.00 лв. 57.00 лв. Спестявате 10 лв.

Състав: Water, Betula Alba Juice, Butylene glycol, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Glycoproteins, Betaine, Yeast Extract, 1,2-Hexanediol, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Panax Ginseng Root Extract, Adenosine, Galactomyces Ferment Filtrate , Viola Mandshurica Flower Extract, Morus Alba Fruit Extract, Cetearyl Alcohol, Cetyl Ethylhexanoate, Isohexadecane, Polysorbate 60, Betaine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sorbitan Stearate, Sodium Acrylate/Sodium AcryloyldimethylTaurate Copolymer, Polysorbate 80, Stearic Acid, Arginine, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Perfume .

Бързо абсорбиращ се, обогатен с екстракти от женшен и галактомиза (род гъби), продуктът изглажда фините линии, повишава еластичността на епидермиса и подобрява тена.Ще намали подпухналостта и ще ускори синтеза на колагенови влакна. 

Ферментираната емулсия Skin House Wrinkle Away е емулсия за регенериране на кожата, която изглажда и укрепва кожата, като я прави по-лъскава. Не прави кожата лепкава. Благодарение на леката консистенция на емулсията, може да се използва под крем или крем. Съдържа обичайния екстракт от корен на женшен, филтрат от дрожди и сок от бреза, който помага на кожата да регулира баланса на мазнините и влагата, като по този начин ревитализира кожата. Съдържа 6-годишен екстракт от корен на женшен, който има много силни антиоксидантни свойства и предпазва кожата от свободните радикали и различни неблагоприятни ефекти. Женшенът възстановява структурата на епидермиса, укрепва стените на кръвоносните съдове и изглажда тена на кожата. Женшенът се отличава с уникалните си възстановяващи свойства и се използва широко в азиатската народна медицина и козметика. По същия начин женшенът стимулира синтеза на колаген в кожата. Екстрактът от дрожди (Galactomyces) дълбоко ревитализира и ревитализира кожните клетки и подобрява баланса на мазнините и водата (предотвратява омазняването или изсушаването на кожата). Дрождите са богати на витамини А, В и Р, както и на калций, желязо, цинк, йод и фолиева киселина. Това вещество е от особено значение за грижата за зрялата кожа – прониква дълбоко в долните слоеве на кожата, като възстановява еластичността на кожата отвътре. Подобрява релефа на кожата, изглажда мимическите бръчки, освежава кожата, подобрявайки външния й вид. Стимулира регенерацията на кожата, укрепва кожата, подобрява нейния метаболизъм и кръвообращението. Емулсията се ферментира, т.е. ферментира при ниска температура по патентован метод. Този процес намалява размера на молекулите на активните вещества, което осигурява по-добро и по-дълбоко проникване на козметичния продукт в кожата. По същия начин ферментиралата козметика съдържа значително повече минерали, витамини и антиоксиданти. Тъй като процесът на ферментация протича при ниски температури, т.е. продуктът не се нагрява, всички витамини и минерали се запазват непроменени. Кожата е значително по-добре да приема ферментирала козметика, така че ефектът й е значително по-ефективен. alba) екстракт от горски плодове, екстракт от Portulaca oleracea. Подходящ за: зряла кожа, кожа с признаци на стареене.

Начин на употреба: Нанесете върху лицето, като започнете от средата към външните части. Разнесете равномерно с леко потупване на пръстите, докато не се абсорбира напълно. Избягвайте контакт с очите. Прекратете употребата, ако е несъвместима с кожата ви.