The Skin House Почистваща Бъбъл пяна с екстракт от Алое Aloe Vera Bubble Foam Cleanser 300ml

0 от 5 / 0 гласа

25.00 лв. 35.00 лв. Спестявате 10 лв.

Състав: Water(Aqua), Ammonium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Butylene Glycol, Acrylates Copolymer, 1,2-Hexanediol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Arginine, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Myrciaria Dubia Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Paeonia Lactiora Extract, Lilium Tigrinum Extract, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Sapindus Trifoliatus Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Limonene, Disodium EDTA.

Почистващ пяна с балончета от алое вера. Редовното почистване на кожата с алое-пяната лекува и подмладява кожата, придава приятно усещане за свежест и прохлада, кожата става мека и копринена, тонусът й се изравнява, повърхността се изглажда, кожата придобива стегнатост и еластичност.

 

Нежният пенен мус на базата на сок от алое от Барбадос от марката The Skin House има редица функционални предимства пред класическите почистващи пяни. Един от тях е пенообразуващ агент, вграден в бутилката, който превръща гела в плътна маса от въздушни мехурчета. По този начин се намалява концентрацията на повърхностноактивно вещество, осигурявайки по-нежно почистване на кожата без изсушаване. Продуктът е подходящ както за отстраняване на повърхностни примеси, които са се утаили по повърхността на кожата през деня, така и за премахване на грим и следи от хидрофилни масла.
Бъбъл пяната с алое ви позволява не само да почистите кожата - стотици хиляди малки мехурчета от пяната се спукват и осигуряват приятен микромасаж на лицето. 
В природата има над 350 разновидности на алое. Сред всички тези видове едно от водещите места заема Алое Вера, растение с ефективни лечебни и козметични свойства, известно още от времето на Древен Египет, където се е смятало за алое за еликсир на дълголетието. Сокът от алое се използва от векове за лечение на рани, изгаряния и кожни язви.
Алоето съдържа минерали, микроелементи, витамини, аминокиселини, сапонини и други полезни вещества. Благодарение на състава си, алоето перфектно почиства запушените пори, премахва мъртвите клетки от повърхността на кожата и придава на кожата здрав, сияен вид. Пяната от алое помага за лечение на акне и бързо лекува белези. В допълнение, алоето има тонизиращ, успокояващ, овлажняващ и регенериращ ефект.

Екстрактите от плодове от Assai и Camu Camu действат като антиоксиданти. Активните фито съединения, съдържащи се в плодовете, действат директно върху свободните кислородни радикали, предотвратяват разрушаването на клетъчните мембрани и появата на признаци на преждевременно стареене на кожата. Регулира клетъчния метаболизъм и подобрява снабдяването на клетките с кислород.

Екстрактът от листенца от Тигрова лилия омекотява и подхранва кожата, като я поддържа гладка, мека и копринена. Венчелистчетата на лилията съдържат и вещества, които инхибират синтеза на меланин. Те имат лек изсветляващ ефект, освежават тена и изравняват тена на кожата.

Пяната е подходяща за всички типове кожа, хипоалергенна е, не съдържа агресивни съставки.
 

Начин на употреба: Нанесете продукта върху суха кожа. Под въздействието на кислород и топлина на кожата гелът ще се превърне в мека пухкава пяна. Масажирайте лицето си с пяна и след това изплакнете с топла вода.