ПРОМО Пакет от 3 вкуса по избор разтворима напитка със свински колаген за жени - LaBellaGen

5 от 5 / 1 гласа

69.00 лв. 88.00 лв. Спестявате 19 лв.

Състав и Опаковка

 

Опаковка: Плик 150 г

Съдържание: свински колаген тип 1 и 2, супер стевия, екстракт от цикория, естествени аромати и оцветители (според избраната опция)

Препоръчителна дневна доза – 2-4 супени лъжици.

 

Хранителни стойности

 

Хранителната стойност за 100 г 8 г
Енергийна стойност 376.3 kcal/1,574.3 kJ 30.1 kcal/125.94 kJ
Мазнини 0.02 г 0 г
Наситени мастни киселини 0 г 0 г
Въглехидрати 0.03 г 0 г
Захари 0 г 0 г
Белтъци 0.61 г 0.05 г
Сол 0 г 0 г

 

Ето и вкусовете на LaBellaGen колаген:

  • LaBellaGen колаген с вкус Капучино
  • LaBellaGen колаген с вкус Панетоне
  • LaBellaGen колаген с вкус Маракуя

Как да посочите желаните вкусове? - Желаните от Вас вкусове можете да напишете като коментар към Вашата поръчка или ще ги уточните с наш представител при потвърждение на поръчката.

Промоционалната цена важи при поръчка на 3 колагена, независимо от вкуса!

 

LaBellaGen Collagen е разтворима колагенова напитка с комплексно действие върху женското тяло. Хидролизираният колаген използван за направата на тази напитка е лесно разтворим и напълно усвоим от тялото. Продуктът е без добавена захар и без ГМО.

Както всички продукти от серията My Foods, LaBellaGen Collagen е подсладен с натурални съставки, в случая Super Stevia и екстракт от цикория. В тази комбинация, пребиотичният ефект на цикорията подпомага обмяната на веществата, подобрява микробиома в стомашно-чревния тракт, както и стимулира детоксикацията на организма.

Формулата на LaBellaGen Collagen е създадена, така че напитката да подпомага детоксикацията и регенерирането на кожата, да ефективен в грижата за нокти, коса, стави и сухожилия.

лабела колаген разяснение

LaBellaGen Collagen е удобен, сигурен и лесен за приготвяне, максимално близък до произвежданият естествен за човешкото тяло колаген. Той е напълно разтворим както във вода, така и в мляко. Просто добавете 1-2 супени лъжици в избраната течност и се насладете на момента.