Здравословен детокс с гел от Алое Вера с мастикова смола

https://zeolithmed.eplace.bg/a%D0%BB%D0%BE%D0%B5_%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B0_%D0%B3%D0%B5%D0%BB_%D0%B7%D0%B0_%D0%BF%D0%B8%D0%B5%D0%BD%D0%B5_evio_750ml_%D0%BC%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D1%81%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B0-16543.html

Здравословен детокс с гел от Алое Вера с мастикова смола

mastikova-smola-banner

В последните години има засилен интерес към гел Алое Вера с мастикова смола. Защо е така?

Ползите от алое са потвърдени от науката днес. Това е доста популярно растение заради здравословния си ефект.

То още от дълбока древност е впечатлило хората със своите лечебни ползи. Неговият вискозен гел е с високо съдържание на хранителни вещества като витамини, минерали и микроелементи.

Спектърът на приложение на добития гел от алое е широк и служи за:

  • Детоксикация на човешкия организъм,
  • Хидратация на кожата,
  • Намаляване на неприятните симптоми при храносмилателните разстройства,
  • Активизиране на имунната система,
  • Болкоуспокоително при ставни проблеми,
  • Отслабване като активизира метаболизма.

В наши дни сертифицираните продуктите от това растение запазват богата гама хранителни вещества и активни съставки, благодарение на иновативните процеси на обработка и пастьоризация.

Мастикова смола – какво е това?

алое вера гел за пиене

 

Естествената смола, се извлича от дървото мастика. В същото време наличието на мастикова смола, която се добива на о-в Хиос, подсилва здравословния ефект на алоето. Отдавна хората ползват лечебната смола при стомашни проблеми и пречистване на целия организъм.

В случая при стандартният висококачествен гел от алое е обогатен с Chios Mastix. Специфичната мастикова смола официално е призната за естествено лекарство с доста лечебни свойства, а именно:

  • допринася за нормалната функция на храносмилателната система,
  • предотвратява развитието на храносмилателни разстройства и стомашни смущения,
  • има антибактериален, противовъзпалителен и антиоксидантен ефект за целия човешки организъм.

Гелът Алое Вера с мастикова смола е ценна хранителна добавка под формата на разтвор за пиене с органичен гел от алое и Chios Mastic, който се събира от южната страна на Хиос.

За какво е добре да се приема гел Алое Вера с мастикс?

Хранителната добавка действа комплексно при храносмилателни разстройства, слаба  имунна система, управление на теглото, благодарение на своите силни детокс свойства..

Препоръчително е да пиете 20-30 ml гел Алое Вера с мастикова смола, 2 пъти на ден (това означава две-три супени лъжици). Може това да става сутрин на гладно и вечер на гладно 10 минути преди хранене. Гелът е най-добре да се приема неразреден.

Никога не забравяйте да разклащате добре бутилката преди всяка употреба. И спазвайте изискванията за съхранение. Дръжте я на хладно и сухо място. След отваряне на бутилката трябва винаги да я държите в хладилник.

Вместо заключение!

Никога не е късно да се подсилите с алое с мастикс. Особено в ситуация на Ковид-19. Гелът може да се пие както за профилактика, така и след прекарана вирусна инфекция. Тялото има нужда от това. Погрижете се за своето здраве!