Aлое вера гел за пиене “EVIO” 750ml – мастикова смола

5 от 5 / 3 гласа

69.00 лв. 79.00 лв. Спестявате 10 лв.

 

 

100% НАТУРАЛЕН БИО ПРОДУКТ

  • Подсилва имунната система;
  • Възпаления и проблеми с венците и устната кухина;
  • Стомашни проблеми, сред които запек, подут стомах, както и киселини;
  • Сваля нивата на кръвната захар и вредния холестерол;
  • Спомага за намаляване на теглото;
  • Засилва метаболизма;
  • Ставни проблеми и болки;
  • Хидратира кожата.
 

БЕЗ КОНСЕРВАНТИ, ДОБАВЕНА ВОДА И АЛОЕ НА ПРАХ

 

В СТЪКЛЕНА ФАРМАЦЕВТИЧНА БУТИЛКА

Алое Вера гел за пиене  “EVIO”с вкус на мастикова смола е добит на гръцкия остров Крит и съдържа 99% чист гел от свежите биологично отглеждани листа на растението. Избирайки този продукт вие ще се сдобиете със 100% натурален продукт.

И за да не се притеснявате от евентуално добавени консерванти ще ви кажем, че тук на практика няма никакви. За това спомага и уникалния химичен състав, който по естествен начин помага за продължителното и стабилно състояние, в което може да остане гелът от алое вера.

БЕЗ КОНСЕРВАНТИ! БЕЗ ДОБАВЕНА ВОДА! БЕЗ ДОБАВЕНО АЛОЕ НА ПРАХ И ЗАХАР! 100 % натурален продукт.

Състав: гел алое (99%), стевия, аскорбинова киселина (Витамин С), мастикова смола от о.Хиос 0,1%, естествен аромат лимон.

Препоръчителна дневна доза: по 20мл сутрин и вечер преди хранене.

Да не се употребява от хора с бъбречна или чернодробна недостатъчност, бременни и кърмачки, както и от деца под 12 годишна възраст!!!

ПРОИЗХОД: о.Крит, Гърция

Защо да изберете Алое вера гел за пиене “EVIO” 750ml – мастикова смола

Нашият продукт може да се похвали и с още много други предимства, които ще помогнат да подобрите здравословното си състояние, без никакви вредни действия. Био гелът от алое вера няма добавена захар или вода. Тук получавате само и единствено това, което листата на растението са отделили, след като са били отрязани от стъблото.

Редица продукти могат да Ви поднесат обещания, които няма как да проверите. За да не се чудите каква част от написаното тук е истина и каква сме украсили, за да Ви впечатлим, ще Ви кажем, че предлагания продукт е с контролирано съдържание на алоин.

Контролиращ орган, който следи за стриктното спазване на правилата и концентрацията на всички описани съставки е Международният съвет по Алоето (IASC), както и съдържанието на алоин <10ppm е спрямо тяхните норми. Седалището на организацията е в САЩ, а името й гарантира не само отлично качество, но и безопасност на крайния продукт.

Как алое вера помага на здравето Ви

Ползите, които сокът или гелът от това растение могат да подпомогнат здравето ви са безспорни и най-вече проверени. Редица лабораторни изследвания дават категорични данни за това, че следните състояния се повлияват повече от добре, след прием на алое:

В състава на алое вера влизат огромно количество вещества, които са повече от важни за правилното функциониране на човешкото тяло. Витамини от различни групи, аминокиселини, някои от които незаменими, мастни киселини, различни минерали.

Всичко това е не просто лесно за прием, но и във форма, която е изключително лесна за усвояване на организма. Така дори и да нямате здравословни проблеми, може да приемате алое, за да сте сигурни, че ако хранителния ви режим е недобре балансиран, все пак не се лишавате от важните вещества, които ще Ви поддържат в добра форма.

Мастиковата смола, която е добавена в алое вера гел за пиене се добива само и единствено от дърветата, които растат на красивия гръцки остров Хиос. Той се намира в Егейско море, а природата на него е максимално съхранена от човешкото въздействие.

Смолата, която се отделя от кората и клоните се добива само от мъжките дръвчета и е известна под името мастикс. Още от дълбока древност е доказано, че тази смола има антиоксидантно, антимикробно, противогъбично и противовъзпалително действие, което се допълва перфектно от гела от алое вера.

С контролирано съдърждание на алоин по нормите на Международния съвет на алоето (IASC), а именно < 10ppm.