Интимен душ гел с PH 6.8 200 мл.

5 от 5 / 1 гласа

20.00 лв. 27.00 лв. Спестявате 7 лв.

Състав:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Aloe barbadensis leaf juice, Bisabolol, Lactic Acid, Parfum, Sorbic Acid, Citric Acid, Benzyl Alcohol.

Интимният душ гел на Sebamed с pH 6,8 е предназначен специално за жени в менопауза с по-чувствително, раздразнено и сухо влагалище, в следствие на тежки хормонални проблеми. Почиства ефективно интимната зона, бързо облекчава сухотата и раздразнението. През периода на настъпване на менопаузата и след него, лигавицата и полулигавицата по външната част на гениталиите е с по-високо рН. Интимната грижа на Sebamed е с висока толерантност към кожата, подобрява защитните ѝ функции и не предизвиква раздразнения. Препоръчва се както от дерматолози, така и от гинеколози.

Свойства:

  • 100% без сапуни и алкали
  • С рН 6.8, което възстановява нивата на киселинност (рН) на влагалището към естествените нива и поддържа здравето и баланса на женската интимна флора
  • Успокоява и регенерира, премахва раздразнението и доставя естествено физиологично овлажняване, благодарение на комбинацията от билков екстракт от Hamamelis virginiana и пантенол
  • Гинекологично и дерматологично тестван и одобрен като оптимален продукт за женска интимна хигиена при менопауза.
  • Препоръчва се от дерматолози и гинеколози
  • Дерматологично и клинично тестван

Опаковка: 200 мл.

Начин на употреба: За външна употреба. За профилактична интимна хигиена. Подпомага терапията при заболявания на влагалището.