Укрепващ лосион за тяло с Q10 200 мл

5 от 5 / 1 гласа

25.00 лв. 35.00 лв. Спестявате 10 лв.

Състав: Aqua, Hydrogenated Polydecene, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Butyrospermum parkii butter extract, Argania spinosa kernel oil, Spent grain wax, Ubiquinone, Glyceryl Stearate Citrate, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Citric Acid, Sodium Polyacrylate, Sodium Hydroxide, Parfum, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol.

Висококачественият дерматологичен лосион за тяло с Q10 на Sebamed, осигурява интензивна подмладяваща и хидратираща грижа и създава усещане за комфорт, лекота и релаксация.

Висококачественият дерматологичен лосион за тяло с Q10 на Sebamed, осигурява интензивна подмладяваща и хидратираща грижа и създава усещане за комфорт, лекота и релаксация. Страхотната формула прониква в дълбочина в кожата, подхранва я и успокоява раздразнените части, като същевременно неутрализира признаците на стареене, бори се с образувалите се фини бръчици и отпуснати зони и стимулира регенеративните процеси. Деликатната текстура на лосиона е лесна за нанасяне и приятна за употреба. След използване тялото е овлажнено, с подобрен външен вид и чувство на мекота.

Свойства:

  • Потвърдено подобрение в плътността на кожата, в рамките на 3 седмици, при 93% от потребителите
  • Иновативен комплекс от растителни съставки, съчетаващ арганово масло, ечемичен екстракт и масло от ший, подобрява и поддържа еластичността на кожата, за да се противодейства на загубата на плътност
  • Бързо се абсорбира и не оставя мазни остатъци
  • Стойността на pH от 5.5 повишава овлажняващия ефект
  • Дерматологично и клинично тестван

Опаковка: 200 мл.

Начин на употреба: Нанесете протективният лосион за тяло Q10 на чиста кожа, с кръгообразни масажни движения, като започнете от десния крак в посока към сърцето и продължите с ръцете, корема и гърба, за да подобрите кръвообращението.