Мехлем при белези – SCAR GONE

5 от 5 / 1 гласа

29.00 лв. 39.00 лв. Спестявате 10 лв.

Съдържа:

Какао, Карите (шеа), Шипка, Таману, Маслина, Невен, Пчелен восък, Витамин Е, иланг-иланг

Съставки (INCI): Calendula Officinalis Flower Oil, Olea Europaea Oil, Cera alba, Theobroma Cacao Seed Butter, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Rosa Canina Fruit Oil, Tocopherol (vit.E), Cananga Odorata Flower Oil

Количество: 50ml

Козметичен стик за заличаване на белези и кожни раздразнения по лицето и тялото, комбиниращ няколко мощни регенериращи масла и невен. 50мл

 

Описание

Мехлем при белези – SCAR GONE

Мехлем при белези – Комбиниращ няколко мощни регенериращи масла и невен. В удобна за ползване форма. При нанасяне върху проблемния участък, твърдата консистенция се разтапя на температурата на кожата и хидратира в дълбочина.

Маслата от Таману, Шипка, Маслина и Карите повлияват кожата, като й доставят необходимите градивни елементи, които помагат за регенерирането и възстановяването й. Кожата става по-здрава, заглажда се и изглежда свежа и тонизирана, тенът се изравнява.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:
Какао

–Обработената с него кожа става мека и еластична. Подхранва в дълбочина, нормализира и поддържа водно-липидния баланс. Предпазва кожата от излющване и изсъхване, има антиоксидантни свойства. Спомага за по-бързо почерняване и равномерен тен. Притежава неустоим шоколадов аромат.

Карите

–Изключително ценено масло заради състава си и ефекта си върху кожата. Една от легендите гласи, че Нефертити дължала красотата си на това вълшебно масло. Неговите невероятни свойства се обясняват от високото съдържание на витамин Е, каритен и алантоин. Маслото от Карите способства за възстановяването и стабилизирането на роговия слой на кожата.

Шипка

–Изключително активно масло за борба с бръчки, белези от акне или шарка. Отлично за забавяне на стареенето. Подхранва, хидратира и възстановява баланса на кожата. Изключително високо съдържание на ретинол – вит.А и витамин С. Естествен хидратант за чувствителна и алергична кожа, подходящо за ежедневна грижа.

Таману

–Едно от най-добрите масла за третиране на белези и стрии. Използва се в полинезийката народна медицина от векове. Познато е като Божи дар по онези земи, заради терапевтичното си свойство да насърчава образуването на нови тъкани и да защитава и подхранва суха и увредена кожа.

Маслина

–Така нареченото „течно злато“ е едно от най-древните масла, които познаваме. Съдържа мастно-разтворими витамини, ценни елементи, фосфолипиди, екстракти, фитостероли и др. Притежава силни възстановителни свойства, при редовна употреба засилва процеса на регенерация на кожата осезаемо.

Невен

–Тази Слънчева билка е съкровище в Българската природна аптека. Способна е на чудеса при действието си върху рани, стрии и белези заради съдържанието на каротиноиди, пигменти и сапонини, те ускоряват регенеративните процеси и стимулират производството на колаген директно в разкъсаните тъкани.

Пчелен восък

–С негова помощ тялото изхвърля натрупаните токсини през кожата и по този начин организмът се пречиства. Пчелният восък е дар от пчелите. Благодарение на състава си от етерични масла и витамини (най-вече витамин А), природното лекарство намира приложение при рани, изгаряни, екземи и друг вид кожни проблеми. Ето защо пчелният восък е известен с облагородяващия си ефект върху кожата.

Витамин Е

–Поддържа кожата здрава, взаимодейства с маслата като ускорява регенерацията и оптимизира кръвообращението. Възстановява еластичността и забавя процесите на стареене, притежава естествени консервиращи свойства.

Иланг-иланг

–Има изразено лифтингово действие, повишава еластичността на кожата. Помага на кожата да добие равномерен тен, има приятен екзотичен аромат.

Продукт със 100% натурален състав. Макар и рядко към натуралните съставки също са възможни алергии. Някои от маслата са ядкови, други съдържат билкови извлеци от цвят или етерични масла. За да сте сигурни, че това е вашият продукт направете 24часов тест за алергии – зад ухото или в сгъвката на лакета нанесете малко от продукта и изчакайте 24 часа. Ако кожата не реагира, това е вашият продукт!

Приложение:

За заличаване на белези по лицето и тялото, стрии, за кожни раздразнения, акне, малки ранички, охлузни наранявания, ухапвания от насекоми. Действа успокояващо, регенериращо и противовъзпалително.

Употреба:

2-4 пъти на ден се нанася върху желания участък.